Reklama

Reklama

Ve chvíli, kdy je v základech rodinného domku vykopáno pět dinosauřích vajíček, začíná skvělá zábava. Austin O'Brien vystupuje v tomto zábavném příběhu dvou dětí, jejichž životy se navždy změní, když náhodně objeví pradávná vajíčka malých dinosaurů. Dinosauři, v čele s Tyrannosaurem Rexem, obsadí dům a pomohou dětem zvítězit nad zlými archeology, kteří chtějí tyhle malé tvorečky využít k rychlému zbohatnutí. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Brúderovci Bandovci tentoraz zpichli ,,hororík,, pre najmenších, ktorý sa značne priživil na popularite jedinečného JURSKÉHO PARKU. Nemožno ale nedodať, že to robí s dosť obmedzenou kvalitou a nefunkčnosťou zabaviť. ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

U těchto typů filmů mám vždy problém s hodnocením. I když jsem si na sto procent jist, že kdybych to viděl ve věku okolo 4-7 let, tak by se mi to líbilo. Ale také si na druhou stranu myslím, že ani v té době bych tomu nedal 5*. Pro děti milující dinosaury určitě to pravé. Takový průměr. Já bohužel jako starší už tyto mini dinosaury vnímám jako rozpohybované figurky, ale ok. Na to, že to je film pro malé děti tak to docela šlo. Rozhodně bych si to nepustil znovu, jelikož jsem starší a má m jinou filmovou potřebu. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Videl som to, keď som bol malí a vtedy sa mi to páčilo.Teraz by som to už nevidel . Vizuálne efekty ak sa tá tomu povedať sú priemerné. Skôr ťaží z úspechu Jurského Parku. 5/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Prvý film štúdia Moonbeam Entertainment. (ShortyIC)

Reklama

Reklama