Reklama

Reklama

Andělský strom

(TV film)
  • Kanada The Angel Tree

Obsahy(1)

Rebecca McBrideová dostane nabídku na článek v internetovém časopise, pro který pracuje. Poprvé po dvaceti letech zavítá do svého rodného města, aby prozkoumala záhadu vánočního stromku, který plní přání. Dostane tak příležitost navázat na svou minulost a znovu objevit kouzlo Vánoc. (HBO Max)

Recenze (10)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasický Hallmark, kde znáte děj vždy 15 minut dopředu a konec víte už od začátku. Ale je to nenáročné, krátké a snesitelnější než většina vánočních komedií z našich luhů a hájů. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Skvelá práca Hallmark. Tentokrát ste ma nesklamali. Vnútorne mám pocit, že "The Angel Tree" nie je len dobrým Hallmark filmom. Je to podľa mňa dobrým filmom všeobecne. Možno romantika nie je až tak veľmi okatá ako v niektorých iných filmoch, no chémia medzi oboma hercami funguje. Film nepotrebuje veľké množstvo klišé, no súčasne si niektoré neodpustí. Vďaka tomu sú niektoré momentky veľmi predvídateľné. Ale zase tento film poňal slovné spojenie - "čaro Vianoc" presne tak ako ho treba. A hlavne v závere to pocítite. Možno to budete trošku očakávať, no verím, že vás to dokáže príjemne zohriať pri srdci. Je pekné vidieť ako sa dajú plniť malé aj veľké želania bez toho, aby od toho človek očakával nejakú vďaku. Možno proste ďakujeme anjelovi, ktorý nám ten malý zázrak priniesol. A to na filme vysoko oceňujem. Lebo veľmi presne pochopil ako to spraviť. To je možno najlepšie čo môžem o filme povedať. Je naozaj dobre napísaný. A rovnako skvele je to aj zahrané. Nemá žiadne momentky, ktoré by pôsobili nasilu a skončí absolútne najlepšie ako len skončiť mohol. Ak chcete čaro Vianoc aj na svojej obrazovke, tento film určite nevynechajte. Hodnotenie: A- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zurnalistka po prijezdu do maleho mesta zjistuje, ze je s tradici kouzelneho vanocniho stromu osobne propojena. Zkouma se co to znamena vzajemne dobre vztahy a k tomu je pridana romance. Pribeh je sladky a prijemny. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Mysteriózní romantický film je fakt smrtící kombinace žánrů, stravitelná leda tak pro Američany či Kanaďany. Nevěřícně jsem zíral a žasnul. Zápletka je na palici, dialogy k posrání, sentiment z toho jenom kape, kýč jak vyšitý. Pěkně mě štvala dcera hlavní hrdinky, ta blonďatá holčička, která děsně přehrávala a z jejího hlásku mi běhal mráz po zádech – aspoň v českém dabingu; ale ten hlas se k její gestikulaci hodil. Moje chyba, že jsem si ten film pustil. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Začátek byl slabší, ale pak jsem si zvykl a docela se mi to líbilo. Mělo to i své pozitivní morální sdělení a konec byl i dojemný, asi i kvůli tomu sdělení a konci ta 4. hvězda. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Příběh sám o sobě byl celkem fajn. Ale ty herecké výkony mi přišly strašně hrané, jak kdyby sebrali lidi z ulice s divadelním antitalentem a postavili je před kameru. A český dabing to akorát podtrhl. ()

Vampiroza 

všechny recenze uživatele

Bylo to příjemný a pohodový. Nechápu hejty. Tyhle filmy nepotřebuješ řešit. Stačí aby měli hezkou myšlenku a dalo se na ně prostě kouknout. Pořád lepší než ty stejný hovna co cpe televize každý rok do obýváků lidem. ()

Reklama

Reklama