Reklama

Reklama

Cheolinwanghoo

(seriál)
  • Jižní Korea 철인왕후 (více)

VOD (1)

Epizody(20)

Obsahy(1)

V současnosti pracuje Jang Bong Hwan jako šéfkuchař v prezidentově Modrém domě. Má svobodného ducha, ale jeho duch se v období Joseona nějak dostane do těla královny Kim So Yong v minulosti.
Král Cheol Jong je manželem Kim So Yong a má tajemství. Vypadá jako loutka, která je jemná a pohodová. Ve skutečnosti skrývá své silné stránky. Královna matka Sunwon je manželka zesnulého krále Sunjo. Má skutečnou moc v zemi, a tak podsouvá krále Cheol Jonga jen jako loutku. Kim Jwa Geun je mladší bratr královny Sunwon, který je též nesmírně ambiciózní ohledně vládnutí. (Katka232)

(více)

Recenze (11)

wdc 

všechny recenze uživatele

Dobrá práce po stránce vizuální a hereckého podání. Vyžaduje od diváka bystrost a přemýšlení (aby člověk věděl kdo je kdo a komu jde o co). Určitě mě to zaujalo, ale chování hlavní postavy mi přišlo trochu neuvěřitelné a trapné i vtipné. Obecně mi přišlo podivné/ujeté když mluví chlap v těle ženy. Tedy spíše jsem to považoval za ztrátu času kvůli obsahu, i když to má zmíněné kvality. ()

ElleMcDee 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se zděsila, když jsem viděla, že má seriál 20 epizod, protože v korejském podání to často znamená nesmyslné natahování příběhu. U Mr. Queen tomu tak naštěstí nebylo. Celou sérii jsem sjela jen za 3 dny, protože mě to naprosto pohltilo. Shin Hye Sun podala výborný výkon a s Kim Jung Hyunem měli mezi sebou skvělou chemii. Ostatní herci za nimi nijak nezaostávali, rozhodně se nedá říct, že by celý seriál stál jen na hlavních postavách. Dlouho jsem žádný historický korejský seriál nesledovala, takže bylo moc příjemné vydat se opět do Joseonské éry zrovna s Mr. Queen, ktery je osvěžující, vtipný a neotřelý. ()

Reklama

TedyM 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál jsem si hodně užila a okamžitě si vydobyl místo v mé top trojce. Korejci mě zase jednou příjemně překvapili, takhle jsem se hodně dlouho nezasmála (twerk dance je nejlepší). Musím vyzdvihnout casting hlavních postav - Shin Hye-seon si postavu královny s mužskou duší a kuchařskými dovednostmi dává s přehledem, zároveň však funguje i v romantických částech. Kim Jeong-hyeon jí zdárně sekunduje a chemie mezi nimi funguje na jedničku. Tohoto herce jsem si všimla už v Crash Landing on You a jsem ráda, že mu byla svěřená hlavní role, kde mohl prokázat svůj (nejen komediální) talent. K seriálu jsou dvě speciální epizody: Mr. Queen: Bamboo Forest, takový slepenec vystřižených scén. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Pekné prostredie a kostýmy, no o výmene tiel je toľko filmov a seriálov, že už to nie je zaujímavé. Typické, predvídateľné vtipy ako sa muž správa v tele ženy, a keďže je to zasadené do historického prostredia, tak sa okrem toho vtipy týkajú porušovania etikety. Cringe. Tú fantazijnú zložku nejako nedomysleli - kde zmizla duša kráľovnej a ako to, že zrazu v tele kráľovnej bola duša muža aj duša kráľovnej. Príbeh v Joseon ére je o intrigách, pomste, rivalite, kto koho zosadne z trónu, kto koho otrávi, ale dôležitejšie je odhalenie korupcie a zvrhnutie tyranie. Epizódy boli nudné a nebavilo ma to pozerať, bez zrýchlenia by som to nedala (až posledných 5 epizód bolo akčnejších), postavy ani príbeh ma nezaujímali a ani soundtrack sa mi nepáčil. A ďalšie veci, ktoré mi v tomto prípade prekážali viac, keďže zbytok bol o ničom. 20 epizód bolo strašne veľa, 10 by bolo stráviteľných. ()

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Nepochybne je toto jeden z najlepších seriálov, aké som kedy videla. Smiala som sa ako blázon minimálne 2/3 seriálu, parádne výkony, správne napätie na konci a výborne urobený záver. Čo viac človek potrebuje? A pre mňa úplne top vyšetrovateľ Hong, toho už keď som videla, tak mi kútiky sklbali. Jediné, čo by som vytkla, že niektoré scény boli zosekane, ako napríklad tá, keď kráľovná prišla v bielom do väzenia za princom a Hongom. A ďalej nevieme, čo sa stalo. Ale inak super❤️. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Mr. Queen je jihokorejský televizní seriál, založený na čínském románu „Go Princess Go“ a jeho adaptaci webových seriálů, který byl vysílán na LeTV v roce 2015. (Katka232)

Reklama

Reklama