Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Slavný novinář a vyhlášený sukničkář musí proto přehodnotit celý svůj život. Zamiluje se totiž do záhadné modelky, která vede dvojí život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nečekaně ne tak debilní. Je to jen romantická komedie. Nic víc, nic míň. Pěkná žena, pěkný muž, pěkné auto, trocha lží, spousta úsměvů... Ale prostě obyčejná romantická komedie, která nepřináší nic nového, ale aspoň tam nejsou takové ty trapně napjaté chvilky, kdy jeden druhého nesnáší, protože mu něco takového skrýval. Konečně. V žánru cajk. A ten herec vypadá a má gesta jak můj švagr... to je hnus. :-D ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

První jsem viděl dvojku na , kterou jsem nadával, že je to špatný film s odstupem času (zhruba 3 měsíce) jsem viděl i jedničku, která je podobně špatná na její obhajobu není to na konci takový cringe jak dvojka Ženská co dělá učitelku má vedlejšák a dělá modelku má i vlastního agenta (to nepřišlo nikomu divné, že tak pěkná ženská má jen jednoho agenta a není na roztrhání ve skutečném životě by totiž byla) jednou ji najmou , aby dělala v reklamě s chlápkem co dělá  reklamy drahým autům. Tak se zamiluje do té modelkovské verze ,aby pak zjistil, že miluje i tu učitelskou verzi (v podstatě má 2 v 1, který chlap to může říct). Do toho ona řeší to , že ji ve škole chtějí vyhodit její otec zase dluží peníze lichvářům a ten s těmi drahými auty  řeší to, že ho bývalka vyhodí a  žije u bratra kde se stará o jeho dceru. Romantika nefunguje k něčemu dojde až tak zhruba 30 minut před koncem a políbí se opravdově tak možná 2 krát jediná dobrá scéna je ta v tom dešti. Konec nedává ani smysl jelikož by si nesundávala tu paruku  tak debilní by nebyl snad nikdo. Opět jak u dvojky jedna hvězda za tu modelkovskou verzi kdy jedině je pěkná v té učitelkovské verzi je to obyčejná ženská, kterých potkáte na ulicích miliony uznávám, že ještě na konci je pěkná . 20 procent ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Polská kinematografie si vybrala svoji slabou chvilku. Kdybych neznala jejich několik senzačních romantických komedií, asi by mě to tolik nesmetlo. Tohle byla slátanina, kde nefunguje absolutně nic. Přeplácaný scénář, bez chemie mezi herci, hovadina natlačená mafiány, mrtvou maminkou, učitelkou převlečenou za modelku, odcestovanou jinou maminkou, smutným dítětem, alternativní výukou, rychlými auty, biofarmou, veteránem v garáži, reklamní agenturou se zlou, zlou přítelkyní, anafylaktickými záchvaty, hloupými učitelkami - kolegyněmi, vydírajicím zaměstnancem tatínka, zlým ředitelem školy, který chce školu zavřít, když se děti paní učitelky nepředvedou, co nejlíp , jo a ještě ten velký pes... No průser, jako kráva, vedle tohoto je většina českých hovadin stejného žánru za perly. A ty dialogy.. Ztráta času. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

K polským romantickým komediím mám vcelku kladný vztah, protože se v nich nezapomíná na humor, který tak tvoří opravdu podstatnou část jejich obsahu. Snímek Listy do M. se díky tomu stal součástí mé vánoční tradice, komedie Planeta Singli se mi taky postarala o zábavu, a tím tvrdší byl dnešní náraz do zdi. Když si člověk uvědomí, že bylo potřeba platit dva lidi, aby vznikl tak chabý scénář, je jasné, že je něco špatně. Romantiky tady bylo sice dost, i na city se zahrálo patosem zavánějícími scénami, jenže to všechno bylo v takové až telenovelové "kvalitě", a humoru se mi dostalo asi tolik jako na schůzi konzervativní politické strany. Dvě pěticípé si sám před sebou obhajuji tím, že mi Monika s Klaudií přišly celkem fajn. No jo, Poláci mě tentokrát zklamali. / Poučení: Pokud nemáš hezkou dceru, nezadlužuj se. ()

kraval 

všechny recenze uživatele

Nic v tomhle filmu nedává smysl. Postavy se chovají nelogicky a herci divadelně přehrávají. Scény na sebe nenavazují a dramata jsou absurdně umělá a vycucaná z prstu. Je to jako když polský David Beckham s polskou Viktorií točí špatnou reklamu na nahodilé auto ve stylu Fast and furious, u čehož pořád hraje nesmyslně pop music. Zajímavější příběhy píšou jedenáctileté děti v dramaťáku. Zřejmě to i lépe odehrají. Máte-li rádi dlouhotrvající pocit trapnosti, doporučuji! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Monikin otec (Miroslaw Baka) má auto Audi 100 Coupe, ktoré bolo vyrábané začiatkom 70-tych rokov. Predpokladáme, že Monikin otec sa narodil v 60-tych rokoch, tým pádom to nemohlo byť svadobné auto Monikiných starých rodičov. (megajalec)

Reklama

Reklama