Reklama

Reklama

STŮJ PŘI MNĚ, Doraemone 2

  • Japonsko Stand by Me Doraemon 2 (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Nobita cestuje v čase do budoucnosti, aby milované babičce ukázal svoji nevěstu, jako dospělý ale ze svatby uteče. Může být někdy pro Šizuku dobrým manželem? (Netflix)

Recenze (2)

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké hodnocení. Je to moc milý, dobrodružný film o cestování v čase, rodině a lásce. Po dlouhé době zase jeden animák, ve kterém se jen nebojuje. Víc takových. ;-) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, že je to tady tak strašně podhodnocené, když i jednička si své příznivce našla a rozhodně je na tom líp, nicméně já jsem spokojený. Přišlo mi to i dokonce lepší než jednička. Ze začátku je to sice zase totálně chaotické a vůbec jsem nechápal která bije, ale vše se naštěstí vysvětlilo. Opět se tu toho rozehraje hodně, ale tentokrát je vše propojené, jednotlivé zvraty se tak hekticky nestřídají a navíc se zde ani úplně nerozpadla ta myšlenka z toho vyplývající, naopak, byla zdárně dovedena až do samotného konce. Mírně rozporuplné dojmy sice pořád mám, pořád je to občas až moc uječené, Nobita se většinu času chová až moc dementně (o to víc mě ale pobavilo, když si do něj Doraemon trochu rýpnul), taky to na mě působilo maličko vyděračsky a ani ten humor ne vždy funguje jak má. Navíc Doraemon sice přichází se stále novými a novými vynálezy, ale když by se mu zrovna hodil nějaký starý, vzpomene si na něj až na poslední chvíli. A ačkoli mi to mezi řádky už asi vyplynulo, ten scénář je místy docela vratký, Ale celkově to funguje líp než v jedničce (které jsem dal silné 3*) a navíc se mi na to i příjemněji dívalo a závěru mě to i trošku dojalo, takže tady tu čtvrtou hvězdičku rád přidám. Navíc to bylo i celkem dobře zakončené. Slabé 4* ()

Reklama

Reklama