Reklama

Reklama

Pepek námořník

(seriál)

Obsahy(1)

Najslávnejší rozprávkový námorník a konzument špenátu Pepek súperí zo zákerákom Blutom, ktorý sa vždy objaví v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Bluto a Pepek aj s priateľkou Oliv Oylovou a svojimi synovcami prinášajú v každom dieli dávku zábavy a ponaučenia. (Makky)

Recenze (121)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Napoprvé ještě fajn, ale když člověk zjistí, že je to vlastně pořád totéž a totéž, přičemž to "totéž" není ničím zajímavé, ta stupidita se prostě prodere na povrch ;) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Veru na tomto sme podaktorý vyrastali a automaticky sa popasovali aj s obľubou k špenátu, ktorý ako nám za každým vyrozpráva príbeh o Pepkovi dodáva veľkú silu, len škoda že to bolo to samé príbeho podobné stále dookola. Reklama bola zaručená. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Špenát ze mě silnějšího neudělal. Oliv Ojlová se mi nezdála krásnou. Pepek se mi nezdál moc mladý. A přesto to byla sranda:) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Příběhy a dobrodružství Pepka Námořníka, jeho přátel i nepřátel patřili v dětství k tomu oblíbenějšímu, co jsem často sledoval. Až teprve nyní jsem zjistil o jak starý animovaný seriál a krátkometrážní epizody se vlastně jedná. Někdy jsou příhody na jedno brdo, někdy jsou ovšem velice originální, vtipné a poučné .. a špenát, ten je neodmyslitelnou součástí všech. Jo, mám rád špenát. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nesnášela jsem Olív, nesnášela jsem Pepka, chudák sympaťák tlusťoch to vždycky odsral, špenát mě moc nevzrušoval - ale i přesto to bejvala docela sranda. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: King Features Syndicate, Famous Studios (1960-1962), Gene Deitch Associates (GDA) (1960-1962), Halas and Batchelor Cartoon Films (1960-1962), Jack Kinney Productions (1960-1962), Larry Harmon Pictures Corporation (1960-1962), Rembrandt Films (1960-1962), TV Spots (1960-1962) // ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Člověku se ani nechce věřit že tato svého času u nás děsně populární záležitost je stará více jak padesát let ! Nepodívat se tak to tak tipuji někde na sedmdesátá, maximálně osmdesátá léta. I když některé méně zdařilé epizody z pozdějšího období které nám tady někdy v devadesátých letech servírovali komerční televize nebyli už nic moc a za nic nestáli jako ty původní. Bohužel, ale co naplat, je to už klasika a klasikou už navždy zůstane. Jednak už díky samotnému velmi charismatickému a neodolatelnému špenátovému Pepkovi ale i díky jeho vyzáblé přítelkyni Olivě a v neposlední řadě také díky jeho neustálému sokovi Blutovi, kterého mě někdy bylo fakt líto. Takovejch případů, ale bylo povíceru že pane Jerry nebo Zajíci atd..? Pepek byl ale stejně borec takový novodobý superman s ocelovými svaly. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Někde jsem slyšel, že seriál byl původně reklama na špenát, protože ho zemědělci ten rok vypěstovali moc (zdroj tv. nova, takže si fakt nejsem jistej) a pokud je to pravda, tak se tahle reklama fakt uchytila a za to si hvězdy zaslouží. Oliviiny třepotající ruce jsou legendární. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Co takhle dát si špenát? ;-)) Opäť jedna z animovaných postavičiek, na ktorú sa nezabúda, aspoň dúfam, že nie, čo by som prial všetkým generáciám, ktoré teraz vyrastajú na Tamagoči, Pokémonoch a podobných sračkách! 85%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nemal porozumenie a sympatie pre ľudí, ktorí sa dopujú rôznymi legálnymi či nelegánymi produktami, aby nadobudli sebavedomie a nadľudskú silu. Niekto užíva anabolické steroidy, niekto frčí na kdeakých metamfetamínoch, no a Pepek americký námorník bol závislý na špenáte. Bez toho aby zožral plechovku tejto zelenej sračky, nedal ani ranu. Avšak keď sa nastrelil špenátom, tak sa z neho stala mašina, ktorá prevalcovala každého, kto sa mu postavil do cesty. ** ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Chlapec s nádorama na předloktí dělá reklamu na bonduelle. K tomu se občas utká s pupkerem o přízeň krásného transexuálního anorektika, známého jako Olive. Nějakej blbeček u mikroskopu popletl desetinou čárku a já vůl si celý dětství cpal špenát i na piškoty. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Ano, je to pořád na jedno kopyto a ani se to nesnaží být nějak originální. Ale postavy a jejich český dabing nemají chybu a jsou přesně tak ujeté a praštěné, že chtě nechtě je to velmi zábavná podívaná. A zároveň asi největší a nejproslulejší propagace potraviny v dějinách. ()

Související novinky

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama