Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na tento film bych se normálně nedíval a jediným lákadlem zde byla Isla Fisher, ale včera jsme si u něj udělali rodinný filmový večer a byla to nečekaně moc vtipná a milá komedie. U níž jsem to celou dobu viděl na 4*. Jelikož Isla Fisher zde byla překrásná, Jillian Tlustá, ale roztomile naivní a vtipná a příběh byl také velice hezký a vcelku dojemný. To však až do závěrečné scény na pódiu, kdy Disney začal neuvěřitelně tlačit na pilu, aby se z nás pokusil vyždímat co nejvíce pocitů. Tím však pro mě film zcela pokazil. Začal po nás házet jedno klišé za druhým a ještě nám zcela násilně předhodil ,,LGBT je fajn" scénu. Písnička také nebyla žádná výhra a scéna s otázkami do publika ,,co pro vás znamená láska?" mě vyloženě otrávila. 60% pro první 2/3 filmu ale ten závěr by u mě vydal maximálně za jednu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer říkal jsem si, že to bude něco na styl Kouzelné Romance akorát s vílí kmotrou bohužel realita je taková, že je to horší. Více jak půlku filmu to stojí a nic se neděje film není ani vtipný a na nějakou vtipnou postavičku rovnou zapomeňte navíc na to, že je to Disney jsou tam pěkně hnusné šaty (ty co měla ta holka co zpívala) . Co to zachraňuje je naopak konec a poselství. 60 procent ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak ja som si pustil tuto fantasy komediu hlavne kvoli herecke Jillian Bell,lebo ona mi vazne sedi v tomto zanri,ale potesila samozrejme aj pritomnost krasnej Isly Fisher,no a nelutujem,sice to bolo v zavere presladene,ale malo to prijemnu vianocnu atmosferu a svet rozpravok mam velmi rad,takze dam plne hodnotenie,nech si hovori kto chce,co chce...:-) ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Pohodová Vianočná komédia, trošku gýčová, no akurát tak Vianočne. Aj očakávaná trápnosť v podaní Jillian Bell bola bezproblémová a spočiatku to mal film dobre našliapnuté. K záveru mu však došiel dych, no na strane druhej sa tam podarilo natlačiť politickú korektnosť všetkého druhu, od registrovaných partnerstiev, adopcie detí partnermi rovnakého pohlavia, až po black lives matter. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate mi to v mnohých ohľadom pripomenulo skvelý film Enchanted. Aj Godmothered stavia na idei rozprávkovej bytosti, ktorá sa zjaví v reálnom svete a zoznamuje sa s miestnymi "podivnými" ideálmi a zvyklosťami. Akurát že tam to bola princezná a tu "kúzelná kmotra". Tento film bol však v porovnaní s Enchanted minimálne o triedu slabší. Áno, po formálnej stránke to bolo fajn - našlo sa tu kopu úsmevných situácií, hier so slovíčkami, dvojzmysly, aj dôvtip,... ale po dejovej stránke to bolo veru dosť slabučké a miestami to bolo fakt až to nepopulárne tlačenie na pílu. Aspoň že Isla Fisher zlepšila celkový dojem a jej zásluhou to zaokrúhľujem napokon na 3*. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama