Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Rok 2019 – R. Rodriguez s Alitou ukázal, že keď chce, tak vie natočiť zmysluplné filmy, kde špeciálne efekty a herecké výkony sú viac-menej na rovnakej úrovni. Jeho aktuálny počin, ktorý bez problémov zafinancoval Netflix, je (ne)priamym pokračovaním The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D. Why Mr. Rodriguez? Bohužiaľ je to na podobnej úrovni ako „predchádzajúci“ snímok. Vizuálna stránka síce je prijateľná, avšak strašne pripomína úroveň „Disney channel“ (to nebola žiadna pochvala). Pre dospelých je veľké utrpenie pozrieť tento „film“ do konca, pre najmenších by som to radšej nepúšťal. R. Rodriguez si vzal na seba všetko (scenár, réžia, kamera, hudba), možno začlenenie ďalších ľudí ako aj ich názory do tvorby by nezaškodilo. P.S.: Netflix má neskutočný talent zafinancovať také filmy, ktorých scenár by mal zostať niekde hlboko v šuplíku. Osobné hodnotenie: 35% (odpad!) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Varování tenhle film zabíjí mozkové buňky (možná proto má na csfd 35 a na Imdb dokonce 45 procent ze 100). Jako já nemám problém s filmy pro děti líbil se mě třeba Spy Kids 1 a 2 od režiséra (dál jsem se nedostal ani nechci) , ale co je moc to je moc. To si takhle Rodriguez jednoho dne řekl hele Škola Superhrdinů https://www.csfd.cz/film/181033-skola-superhrdinu/komentare/ už je stará 15 roků co kdybych natočil i něco já narvu tam do toho svůj shit Žraločák a Lávovka (neviděl jsem a ani nechci) a vznikla tahle sračka. Tak tu máme rodiče superhrdinů s superschopnostma jako zpěv (cože) létání na dronu a boj s katanama (zní to tak debilně jak to píšu) pak jakousi zetkovou kopírku supermana, kreténa v latexovém oblečku žraloka, pipku co používá lávu (kde ji vůbec brala?) dalšího kreténa co umí létat na jet packu (to je superschopnost opravdu) a dál si nevzpomenu, které ´´unesou,, mimozemšťani a zachraňují je jejich děcka s superschopnostma jako zpěv, jezdění na fofrkáře (parodie na Charlese Xaviera z X Menů) , házení ksichtů (tenhle byl úplně zbytečný kdyby tam nebyl nic se nestane) vracení času dozadu, vracení času dopředu, natahování těla, jakéhosi malého spratka co umí cosi s vodou a háže přitom ksichty jak největší king na světě (zaručeně nejhorší postava) zpomaleného kreténa (nejtrapnější postava) , maníka co má všechny superschopnosti a na závěr holku bez superschopností, která na konci valí hovna o tom jak spolupracují přitom ona až na zhruba 5 minut jim pomože a ten s nejvíce superschopnostma jim pomůže taky zhruba 5 minut. Bojují proti chobotnicicím a malé holce co jich vede zní to debilně triky jsou příšerné (smutné, že i tohle mělo lepší triky https://www.csfd.cz/film/758494-the-mummy-rebirth/komentare/ ) a vtipné to není vůbec. Nejhorší film roku 2020 přístupnost tak 0 až 5 let proti tomuhle je seriál Thundermanovi na Nickelodeonu snad i oskarový a to je seriál. P.s. zdálo se to jen mě nebo tam hrál herec ze Spy Kids ? P.s. 2 doufám, že to časem spadne do černého už to, že je to v modrém je urážka všech filmů. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Migrenami netrpim, ale tento film je dobre doporuceni. Misto chuvy posadte deti k obrazovce,ale stujte ve vedlejsi mistnosti. Detem film da vse co chteji, dospelym uz mene. Je zde dost akce a trochu humoru. Vzbuzuje to predstavivost. Pripomina to detskou verzi Muzi v cernem. Pokud vase babicka jeste nema sveho superhrdinu,tak ji film doporucte. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jistě je to prvoplánové, děsně barevné a naprosto předvídatelné - pro dospělého! Vzhledem k tomu, že to film určený pro děti, tak to beru. Holkám se SPY Kids moc líbilo a toto je přesně stejný šálek kávy. Při bláznivém dobrodružství může malý divák vidět nastavené zrcadlo úspěšným dospělým (jejich sebestřednost, výhradní tah na branku, narcismus, aroganci i sobectví) a vidět rozdíl, jak vypadá konání, když si lidi naslouchají, spolupracují a chrání se navzájem. Ty větší a pozornější mohou i pochopit podprahové sdělení, že cesta je někdy důležitější než cíl a ty ostatní se prostě zasmějí. Je to prostě Rodriguez a ten má svůj nezaměnitelný styl a v meritu toho já dávám spokojených 65%. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Zlí mimozemšťané unesli superhrdiny a jejich děti teď musí objevit sílu týmové spolupráce a kamarádství a zachránit svět. To vše pod dohledem Roberta Rodrigueze, který se pokouší navazovat na Spy Kids a Žraločáka a Lávovku, takže je to všechno celé dost nevkusně barevné, předvídatelné, špatně zahrané a pro dospělého diváka až fyzicky nepříjemné. Na druhou stranu nevidím důvod, proč by se na to kdokoliv dospělý měl dívat. Ale dětem by se to líbit mohlo, to zase jo. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Texasu v USA. (SONY_)

Reklama

Reklama