Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šampión v kickboxu John Larson (Ian Jacklin) se snaží zachránit svého nejlepšího přítele Nicka (Nicholas Hill), který se dostal do kolotoče nelegálních turnajů, v nichž jde o velké peníze a jejichž účastníci bojují na život a na smrt pro pobavení několika vyvolených. (šubelinka)

Recenze (11)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prumerna arenovka ktera stoji a pada predevsim na tom oldschol obsazeni jako fanda Huese budu hodnotit standartne pokud neco predvede tady predvedl navrch jsou tu dalsi Kove,Lynch coz je rovnez plus navic par fightu je opravdu celkem povedenych takze to patri k tomu lepsimu v ramci zanru celkem uchazejici kousek ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

S arénovkami se v devadesátých letech roztrhl Peytl. Dnes už asi nikdo nespočítá Kulyk jich vlastně bylo, ale všechny jsou na jedno Kiddo. Tam, kde by jeden Verbal akci, najde jen Quercus amatérsky podaných "zápasů", které nejsou ani ťuťu, ani ňuňu a dokonce ani Shushee. Prostě tyhle filmy Lillien hloupější kopie o něco slavnějších hloupostí. Obvykle se zde vyskytuje drsný Segrestor, který ochraňuje či spolupracuje s nějakou Jezinkou.(jezinkou, kterou vždy na konci za svitu policejních Melkinů políbí). A společně se pustí do boje s hlavním záporákem, jenž je hrozný Nettrass a chrání jej tlupa dementů. ( Všem, které jsem výslovně nejmenoval, se omlouvám, shrnul jsem Vás v posledním výrazu) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina opět xichtem žádná sláva, ale když měl po boku nádhernou Allman, tak jsem si film užíval. Hues opět super záporák. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní "arénovka", ve které se kromě osvědčených bijců jako jsou Kove či Hues mihne také v malé cca 2 minuty trvající roličce další známý představitel záporáků Richard Lynch. ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Zo 4 titulov s M.Hues-om ktoré som vybral zo zbierky VHS, je toto druhý ktorý som po dlhom čase znovu pozrel a konečne ho môžem ohodnotiť . M.Hues opäť skvelý a samozrejme krytý zloduch. Na rozdiel od Blackbeltu je tu ešte viac známych ( a pre mňa obľúbených ) ksichtov ako napr. M.Kove či R.Lynch. V hlavnej úlohe nevýrazný ( ale pre mňa obľúbený ) I. Jacklin s herectvom žiaľ podobne na skoro nulovej úrovni ako D.Wilson , ale kto by od takéhoto filmu čakal Oskarový výkon ,že ??? Hlavne že vedia nakopať protivníkov a v tom je kúzlo video filmov 90' rokov. Nostalgia nepustí, ale z dnešného pohľadu sú 3* max! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Chudák Hues, jeho posledné súboje vo filmoch dopadávajú vždy rovnako - neúspešne. Ale v tomto si zahral celkom dosť, toľko textu snáď nedostal v žiadnom inom filme. Naopak, Kove si mohol radšej to vyžehlené kvádro odložiť a ukázať tiež, čo v ňom je. Nestalo sa. Prečo hovorím iba o záporákoch? Pretože klaďasi sú nezaujímaví. Súboje neohúria, ale nie sú ani vyslovené zlé, taký štandart. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Mám rád ringové ilegální bitky, které organizuje slizké hovado sedící vždy nahoře a jeho společník je ještě horší hovado. V tomto případě to byl Kove a Hues. Fajna dvojka záporáků. Kove se sice jen přiblble usmíval, ale zato Hues s nepříliž výrazným dabingem ala MIDO předvedl že se umí mlátit i s popáleninami třetího stupně :-) Příjemným spestřením tady byla číča Renee Griffin Allman, která své partie už osvědčila v Zůčtování v Malém Tokiu. Hlavní hrdina (typický amík, co zachraňuje svět) byl velice nesympatický. Byl to cyp! ()

Vämpiriüs 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr na arénovku z devadesátých let, která snad ničím nenadchne. Příběh slabý a hodnocení delají prakticky jen bojové prvku a Matthias Hues. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Ne úplně až tak špatný film Death Match ani nenavazuje ani nemá nic společného s filmem Americký kickboxer. Hlavní záporná rváčská postava v podání Matthiase Huese (jeho šéfem je Martin Kove) dostává více prostoru, ale na výkon v Zuřícím blesku zdaleka nemá. Film je z mého pohledu slabší v několika nelogicky vyřešených situacích nemluvě o zástupu skvělých představitelů martial arts, kteří si filmem doslova prošli, tj. objevili se. Bojovou choreografii měl na starosti Benny Urquidez, který se ve filmu i ukáže, ale to je asi tak vše. No a taky v kleci ženská (konkrétně wrestlerka Debra Ann Miceli zvaná Madusa) proti chlapovi (a kdo vyhraje?), asi už tady začíná rašit genderově vyvážená korektnost. Bitky ucházející, obsahově plošší. ()

Happy98 

všechny recenze uživatele

Oddechova komedie kde herci stojej za hovno, souboje stojej za hovno, pribeh stoji za hovno, kamera stoji za hovno, ale dohromady je to docela prdel 40% ()

Reklama

Reklama