Reklama

Reklama

Bestie z hlubin

  • Itálie Sangue negli abissi (více)

Obsahy(1)

Dobrodružný horor z mořských hlubin od slavného Joea D´Amata. Obstojí odvaha a přátelství kvarteta mužů v boji proti lidožravé zrůdě? Čtyři malí chlapci si pod vedením starého indiána slíbí věčné přátelství a vzájemnou podporu. Nyní, o deset let později, kdy je jeden z nich brutálně zavražděn obřím žralokem, přichází čas dodržet dávno daný slib a pomstít se! Tři zbývající přátelé se vydávají na otevřené moře, aby jednou provždy zničili starobylé zlo, vtělené do lidožravé bestie. (Řitka video)

(více)

Recenze (42)

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké hodnocení, ale jak se říká, 100 lidí = 100 chutí. Mě tenhle film neskutečně emočně dostal a to se stává opravdu málokdy. Chápu, že to nebyl žádný psychokrvák, kde žralok co 5 minut někoho sežere a jeho vnitřnosti se pak plaví po hladině moře blízko pláže, kde na ně všichni vidí. Pro většinu nejspíš tenhle film je i nezáživný, ale to já říct prostě nemůžu. Nikdy jsem neviděla film s podobným nápadem (tím myslím indiánskou legendu) a i přes všechny žraločí horory mě tenhle dostal jako jeden z nejvíc. A tentokrát nezklamal ani konec. Vážně, děkuji za zpříjemnění dne. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní snímek pokoušející se o drama se žralokem. Rapidně nízkorozpočtový výtvor však nijak nedokáže oslovit. Velmi slabý scénář doslova září svou nudností a velmi patetickým dějem. Co tu provádějí herci se svými rolemi je taktéž nepochopitelné. Jediné co stojí za zmínku jsou podmořské záběry, ale to si můžu pustit rovnou nějaký dokument na podobné téma. Možná bude zábavnější. Tento žraločí počin se mi jeví jako zcela zbytečný. ()

Reklama

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

O kvalitách této hovadiny se tu snad nemusím zmiňovat,špatné od A-Z,což je ale ostatně jasné už z jména pana režiséra.Každopádně,co mě nejvíc naštvalo,že do Bestie z hlubin jsem šel jako do horroru,ovšem ono se z toho vyklubalo klučičí drama(???).Tomu říkám šlápnout vedle :)Ani kapka krve,ani napětí,ani atmosféra,ani násilí,prostě ani hovno!A dokonce ani nahota,za což by se měl prasáček Joe D´Amato stydět dvojnásob.Bestie z hlubin mi krom devadesáti minut nudy nedala zkrátka nic,a tak já jí to alespoň takhle vrátím! ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Joe musel za svůj život toho hodně zkusit,vykrádačka Čelisítí? No je to o žralokovi a tak se děj musí hodně odehtávát v v moři a nebo na moři. Film nemá nijak výraznou atmosféru a o hororu se nedá nijak mluvit. A přitom italům docela jdou zvířecí horory. O žralocích třeba Poslední žralok,ten se mi tedy líbil o hodně více,než tohle. Hudba nic moc,scénář nestojí za nic stejně tak jak dialogy a režie Joe to nijak nezachrání. Dávám tři,slabé tiř hvězdičky blížíci se ke dvěma. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Horor který si na nic nehraje. Je to béčko ,ale co to je naopak dobře.Srovnávání z Čelistma je hodně scestné. Kamarádi co jdou chytnout žraloka na počest kamoše ,kterého ten žralok právě sežral. Dospělí jim kupodivu nák nebrání a i je zato dokonce pochválí ,což je docela nevídaná věc. Celé to působí velice příjemně a nechá se na to koukat. Byl jsem nezvykle překvapen ,že i horor o žraloku může mít hlavu a patu a né jen snaha o senzaci a něco extra. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Podvodní scény byly točeny na různých místech: na ostrově Ventotene v Tyrhénském moři nedaleko pobřeží Kampánie, na koupališti v Římě a v akváriu v New Orleans. (ČSFD)
  • Mechanická hlava žraloka byla jedinou rekvizitou vyrobenou pro tento film, zbytek byl zakoupen od National Geographic. (ČSFD)

Reklama

Reklama