Reklama

Reklama

Batman: Duše draka

  • USA Batman: Soul of the Dragon (více)

VOD (1)

Dobrodružství se odehrává v bouřlivých 70. letech minulého století a sleduje Bruce Wayna, který trénuje u mistra bojových umění. Je to nezapomenutelná doba, kdy Bruce absolvuje výcvik po boku dalších elitních studentů. (HBO Max)

Recenze (29)

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání mám chuť udělat jen jednu věc. Vzít velkou červenou fixu a škrtnout v názvu slovo "Batman". Více než na Batmana je totiž film zaměřený na postavy kolem něho, které se jmenují podle postav z komiksů jen proto, aby si na ně haranti vzpomněli, až jim mamča bude kupovat novou akční figurku. Příběh je dost nezajímavý a dost často jsem prostě zapomněl, proč a kam postavy jdou jen na bázi toho, že mě to už nezajímalo. Finále je celkem o ničem a "napínavý" otevřený konec ve mě vybudil radost. Né tím, že bych se těšil na pokračování, ale tím, že moje oči konečně spatřily titulky. Abych filmu zase tolik nekřivdil, protože to teď vypadá, že to je to nejhorší co jsem kdy viděl. Animace je dost dobrá a k tónu 70's se dost hodí (bez popisku filmu bych nepoznal, že se to v tomto období odehrává). I ty vedlejší postavy jsou dost super, i když k těm komiksovým mají stále dost daleko. Pokud hledáte Batmana bez Batmana, do toho. Já bych si to znova asi nepustil... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak, že Batman, který je tam úplně zbytečný a kdyby tam nebyl nic se nestane, Richard The Dragon (asijská verze Bruce Leeho mixlá s Bondem) Bronze Tiger a Sheva bojují proti jakémusi hadímu kultu co chce přivést na Zemi jakéhosi hadího boha, kterého ani neuvidíme (možná v druhém díle pokud bude). Celé je to takové průměrné hlavní záporák je obyčejný člověk co má 3 nohsledy z nichž z jednoho lezou hadi (nejzajímavější postava bohužel jediná z záporáků) jedna je obyčejná ženská a jeden je slepý týpek . Těžký průměr 40 procent. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Pozitívne prekvapenie. Štylizácia do sedemdesiatych rokov a dobových kung-fu filmov je mimoriadne osviežujúca. Batman je tam trochu navyše, na druhej strane pôsobí to ako ucelený film, nie ako videohra ako niektoré staršie DC animované filmy (aj v réžii Sam Liu), že si to viem živo predstaviť ako hraný film. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jiné pojetí a jiná doba pro Batmana, než je běžný divák zvyklí. Osobně si myslím, pokud je v názvu Batman, tak by rozhodně neměl být pouze vedlejší postavou. Není tu nic šokujícího, ale ani co by člověka naštvalo. Ten kdo sleduje animáky od DC ví přesně do čeho jde. Za mě nejlepší postava nespokojená Shiva, který jsem fandil. Filmek v pohodě za solidní 3* ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Skríženie kung-fu filmov a Batmana, okorenené o mysticizmus? Prečo nie? I keď by som to radšej nazval Bruce Wayne: Soul of the Dragon, pretože mám pocit, že Bruce ten kostým navlečie len z povinnosti. A  celkovo mám pocit, že postava Batmana je tu, pretože z celej skupiny je asi najznámejší a film sa predá lepšie, než keby sa volal Richard Dragon: Soul of the Dragon. Postavy hláškujú jak v 80-kových akčných filmoch. Akcia je fajn. Hudbu musím pochváliť. Príbeh je jednoduchý, neurazí ani nenadchne. Zloduchovia mohli byť zaujímavejší. A záver bol divný. Inak sa jedná o fajn jednohubku, ktorá mohla byť spravená aj lepšie, ale na večer dokáže zabaviť. Keby sa niekedy vyskytol nejaký ďalší projekt, ktorý skĺbi kung-fu a Batmana, tak by som sa nehneval. ()

Galerie (115)

Reklama

Reklama