Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danny Sharp (Jake Gyllenhaal) je charismatický gauner, který chystá největší bankovní loupež v dějinách Los Angeles a potřebuje spolehlivé parťáky. Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen) je jeho nevlastní bratr a válečný veterán, který potřebuje ranec peněz na náročnou operaci své ženy. I když Will ví, že spolupráce s Dannym smrdí průšvihem, v bezvýchodné situaci se dlouho přemlouvat nedá. Danny má totiž dokonalý plán, který se nemůže zvrtnout. Jenže se zvrtne a lupiči se ocitnou v pasti, v podzemních garážích banky, obklíčení armádou mužů zákona. Jedinou únikovou cestu představuje sanitka, která přijela pro těžce zraněného policistu. Will a Danny ji unesou, společně s postřeleným mužem a záchranářkou Cam Thompsonovou (Eiza González), která i v nelehkých podmínkách dělá všechno pro to, aby pacienta udržela naživu. To je ostatně v zájmu i obou řidičů. Dokud bude převážený muž žít, jeho kolegové si zachovají odstup. Danny ví, že potřebuje náhradní plán. Pokud možno naprosto geniální, což nebude uprostřed největší honičky, jakou kdy Los Angeles zažilo, vůbec jednoduché vymyslet. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (378)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, snažila jsem se napsat kultivovanou recenzi, ale "Ambulance" je tak strašně špatná, že mě napadají jen výkřiky typu "sra*ka", "březnový apríl" či "The Asylum meets Michael Bay". Jak mohl - kdysi kultovní režisér - natočit takhle trapnou, ochotnickou a mizerně vypadající frašku?!? Nutno podotknout, že Gyllenhaalova postava to nakonec vyhrála, protože se (narozdíl ode mě) nedožila veletrapné adorace druhého z kriminálníků.. P.S.: Hýkající slečna v kinosále by se příště mohla krotit. Jedno zahýkání prosím, dvě ještě dejme tomu, ale tohle bylo vážně otravné. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KOLIK POTŘEBUJEŠ?“… „231 000.“…“CO TAKHLE VÍC?“   Celkem dobře se na to kouká. Furt se něco děje, jen…. to kurva nedává moc smysl. Takovej film pro lidi s IQ kolem padesátky. Přitom to nebylo rozjetý špatně. Akční – hodně akční – SRAČKA, velká sračka… u který se normální člověk zákonitě musí unudit k smrti. Tohle nemohl napsat nikdo při smyslech! Bay se zbláznil – točit film bez scénáře!     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Při sledování filmu mě nerozhodí vůbec nic! (Ani ten film). 2.) Jsem permanentně zhulenej.  ///  Thx za titule „Jakub Doležal“.                  PŘÍBĚH  *  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Od Michaela Baye jsem viděl 12 filmů a všech 12 bylo perfektních! To platí i o tomto snímku, který je velkou akční jízdou. Hlavní trio film táhne a jejich role jsem jim opravdu věřil. Za mě byl i scénář fajn, dočkali jsme se několika dobrých zvratů. Především je však film velice napínavý, po celou dobu nevíte, co se v následující scéně stane a jak to vlastně celé dopadne. Do toho parádní akce, kterou Michael Bay prostě umí. Hvězdičku však musím strhnout za to, že po celou dobu ve filmu hraje hudba, a to i ve scénách, kdy se mluví, tudíž je jednotlivé postavy špatně slyšet. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Bay je přerostlý dítě, který má to štěstí, že si z bezedných zdrojů může kupovat nový techno hračky. Jenom by mu měl někdo sdělit, že natočit dronem půlku vysoko-rozpočtovýho filmu prostě nemůže fungovat. A tak tu půlku filmu sledujeme kameru ulítávat jaksi zcela mimo dění, kde se všichni snaží vydat ze sebe maximum, ale všichni se bojí Bayovi říct, že je kokot. Mít to klasickej vizuál i střih, vytřískala by se z toho skvělá drsná kriminálka. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Takový obvyklý den v LA. I přes svoji (klasickou) délku, mě to nenudilo a film mi celkem rychle uběhl, ale čekal jsem teda o něco větší nářez od Baye, musím to napsat, ale akce byla maličko nudná (často zbrklá kamera i střih). Každopádně, asi ze z toho vytřískalo co se dalo, co jiného do toho ještě nacpat, když celé dvě hodiny sledujeme jenom to, jak se snaží se sanitkou setřást všechny poldy z města. Občas jsem měl pocit, že sleduju záměrně přehlídku, těch nejlepších, émerických, policejních aut, jakože MY jsme ti nejlepší na světě prostě. Top scéna -  kulomet, kartel, jinak ale žádná echt akční zapamatovatelná scéna tu prostě není. Gyllenhall zahrál parádně a samozřejmě bílej musí umřít, jo a nechápal jsem tu teploušskou vsuvku (FBI agent), to jako vážně ?! No, předešlý Bayovo 6 underground, se mi líbilo o dost více. (559. hodnocení) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V čase 1:06:36 je vidět v záběru psa na zadním sedadle včetně jeho asistenta, který ho patrně hlídal. (DJMaroko)
  • V čase 34:35 můžeme na mřížích vidět otevřený závěsný zámek, kdežto v čase 34:44 už je zámek zacvaknutý a mříže neprůchozí. (DJMaroko)

Související novinky

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (více)

Jake Gyllenhaal a Guy Ritchie spojí síly

Jake Gyllenhaal a Guy Ritchie spojí síly

10.10.2021

Přestože zatím o příštím filmu britského filmaře Guye Ritchieho (Rozhněvaný muž, Sherlock Holmes) nevíme takřka nic, projekt už se pomalu začíná blížit před kamery. O hlavní roli teď navíc jedná Jake… (více)

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

30.08.2021

Přestože se roky držel v komorních a nezávislých filmech, v posledních letech se Jake Gyllenhaal přesunul do blockbusterové produkce. Ve Spider-Man: Daleko od domova ztvárnil záporáka Mysteria a brzy… (více)

Ambulance Michaela Baye nabírá obsazení

Ambulance Michaela Baye nabírá obsazení

12.12.2020

Je už téměř jisté, že po netflixovském 6 underground: Tajné operace bude dalším režijním počinem mistra přestřelené akce Michaela Baye thriller pro studio Universal s názvem Ambulance. Před časem… (více)

Reklama

Reklama