Reklama

Reklama

La via della prostituzione

  • angličtina Emanuelle and the Girls of Madame Claude (více)

Obsahy(1)

V tomto filmu je fotoreportérka Emanuelle (Laura Gemser) pověřena udělat rozhovor s vlivným gangsterem. Poprvé ho zahlédne na letišti v Nairobi, podruhé v New Yorku. Vždy s sebou vleče nějakou dívku. To Emanuellu zaujme a sama se infiltruje do zločinecké organizace, aby pátrala po obchodnících s bílým masem. Riskuje tím svou kariéru, ale i život. (RetroMan)

(více)

Recenze (4)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ďalšia Amatova sleazy klasika, opäť krásne lokácie, Laura Gemser, štipka exploitation tu a tam, ku koncu i jedna krvavejšia scéna, typická 70´s atmosféra, skvelá hudba. Joe D'Amato v najlepšej forme! ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Opět se černá Emanuelle zúčastňuje vyšetřování organizované kriminální činnosti v podobě obchodu s mladými dívkami. Gang obvykle dívky unese (není nikdy vidět), v aukci je nabízí klientům, a pak už je vidíme, jak je klienti využívají ke svým choutkám. První část filmu odehrávající se v Keni mi přišla jako bezva dovolená celého štábu, fotografování a natáčení do rodinného alba. Docela si štáb užíval skvělé safari a let balónem, asi si to zasloužil, včetně pana režiséra. Druhá část filmu se odehrává v New Yorku. Když pominu krásnou přírodu a scénář, který jsem viděl už několikrát v různém podání, tak za pozornost stojí pouze nahá těla aktérek. Joe si také vypůjčil jednu scénu projížďky New Yorkem k jinému filmu, jak bývá jeho zvykem. Za pomoci kombinace a použití různých záběrů (např. z National Geographic či jiných dokumentů) znamená rozšíření filmu a v mém případě snížení autenticity a kvality. Jedna z nejhorších písní v úvodních a závěrečných titulcích (asi zpívaná tím transvestitou). ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Průměrný film ze série "černé emanuelly", kde Laura Gemser tentokráte pátrá po obchodnících s bílým masem. Ve filmu se neobjeví žádná z D´Amatových slavných zvráceností... jo, vlastně ke konci filmu zabijí transvestitu (prostě chlapa v ženských hadrech) bowlingovou kuželkou a Lauru hromadně znásilní (celkem decentně natočené..), zdrogují s tím, že ji udělaj lobotomii... nicméně Laura (ehm, vlastně Emanuella) svede sestřičku (zdravotní) a uteče na rybářské lodi, kde všechny místně přítomné rybáře pomiluje... ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama