Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad běžící na YouTubovém kanálu Wolfstreet Bros pod taktovkou mistra Kubelíka, jehož zajímavá osobnost vás provede jednotlivými díly. Jedná se o kopii konceptu amerického Hot Ones, která je ovšem velmi povedená. Obsahuje řadu zajímavých hostů, pálivých otázek a ještě pálivějšího jídla. Pakliže máte rádi chilli i ke snídani, nebojíte se vysokých čísel SHU a baví vás rozhovory, nemůžete šlápnout vedle. (Honzek)

(více)

Recenze (26)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Každá epizóda: moderátor a hosť/hostia si dajú chilli a moderátor vyspovedá hosťa. Epizóda s Jiřím Procházkom: Jiří si zakladá na duchovnom rast/pokoji/hodnotách, ktoré mu následne pomáhajú v MMA zápasoch. Moderáror sa ho opýtal na názor na Black Lives Matter. Jirka povedal: „Ne.“ akože to hnutie neuznáva a že ďalej sa nechce vyjadrovať. Pokiaľ nie je relácia politická, načo vyťahovať politické témy? A ak je už téma začatá, prečo ju aspoň uspokojivo nerozviesť? Keby mám jeho odpoveď obhájiť, nuž boj za rovnoprávnosť je vždy dobrý, prostriedky nie vždy a časť hnutia spôsobilo demoláciu obchodov a podobné násilie, lenže Jirka tú odpoveď nerozviedol a moderátor sa ho ďalej nepýtal. Moderátor sa ho Ďalej opýtal, či považuje Daniela Landu za nácka. To akože názor hocijakej celebrity má zavážiť ohľadom reputácie hociakej celebrity? Keď chcel rozoberať moderátor, či je Daniel Landa nácek, mal si pozvať odborníkov na danú tému, ktorí by rozobrali jeho texty. Vo svojich otázkach vie tak byť moderátor veľmi nesprávny a ležérny, čo sa pri vážnych témach odpúšťať nedá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zábavná talkshow, která není žádnou novinkou, ale pan Kubelík je takovej pohodář, že Vás to prostě baví. Zajímaví hosté je jedna věc, ale koncepce, ve které musíte během hodiny sníst pár pálivých jídel a dostat se do síně slávy je vysloveně zábavná. Pak když jde do tuhého pan Kubelík pokládá hodně soukromé osobní a osobně soukromé dotazy, které jsou úplně vytržené z kontextu hodinové diskuze a začíná ta pravá sranda, u které se návštěvníci konečně pořádně projeví. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Do čtvrtice všeho dobrého - po Real Talk, U Kulatého stolu a StandaShow další pořad snažící se prosadit na českém internetu pomocí zajímavých rozhovorů se zajímavými lidmi. Musím říct, že každý ze čtyř pořadů má jiné klady a jiné zápory, takže divák si určitě vždy vybere. Na rozdíl od výše zmiňovaných, pan Kubelík je takový "nejchlapštější". Líbí se mi jeho bezprostřednost, ale je fakt, že někdy přerůstá až v subjektivní pojetí daného tématu. Jinými slovy, jeho názor do pořadu citelněji prosakuje. Lily z Real Talk je pro mě největší profík (vlastně nepočítám DVTV, což jsou profíci z povolání), ale pan Kubelík je podle mě jediný, který si nevybírá rozhovory podle mainstreamu a nevybírá si je vždy podle toho, co mu přinese největší sledovanost. Dává slovo i lidem, kterým by jiné pořady slovo nedaly a to se cení. 7/10 PS: V rozhovoru pana Kubelíka v pořadu U Kulatého stolu se pan Kubelík projevil jako nesmírně sympatický člověk s obdivuhodným žebříčkem hodnot, bravo! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Parádní věc, nekorektní jak humanitární bombardování Kosova! Mr. Kubelík je božan, vždy super na hosta připraven a děsně mi jako moderátor sedí. Hosté paráda! No a to pojídání čily k tomu, to je bonus navíc! Dávám za 5 papriček! Koukejte na to než to smažou! * * * * * ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá talkshow inspirovaná americkou předlohou, kdy host jí pálivá jídla. Viděn díl s Alexis Crystal. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

O tomto pořadu jsem neměl do včerejšího dne ani tucha, a když jsem včera dorazil seriál sKORO NA mizině a hledal jsem si pln nadšení videa se Štěpánem Kozubem, narazil jsem na tuto internetovou inkviziční mučírnu, které překvapivě šéfuje český Zaklínač. Opět jsem si potvrdil, že jsem (i přes svou nekonečnou skromnost, vysokou inteligenci a mocné osobní charisma) kdesi hluboko uvnitř (a možná ne až tak hluboko) jaksi podivně zvrhlý, protože jsem zjistil, že mě velmi baví sledovat širokou paletu hostů pořadu, kteří se snaží, i přes značnou fyzickou bolest a počínající halucinogenní stavy, odpovídat na moderátorovy otázky. Tohle mě fakt baví, protože otázky nejsou hloupé, takže se něco dozvím a zároveň si přijde na své i mé vnitřní sadistické já. Smekám před Petrem Kubelíkem, který drží s hosty v jejich utrpení krok; ten člověk musí mít titanové trubky. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Koncept je samozrejme zábavný. Otázky a požieranie čoraz pálivejších jednohubiek. Problém je v tom, že jediné zábavné sú tie reakcie hosťov na pálivosť. Samotný Kubelík nijako neprispieva. Jeho otázky sú buď tuctové, bez potenciálu na zaujímavú odpoveď a miestami naservíruje vyložene až trápnu, nevhodnú otázku. Ak je hosťom niekto, koho vôbec nepoznáte, alebo Vás vôbec nezaujíma, tak Kubelík z toho pre Vás nedokáže vytrieskať naozaj nič viac, než spotené čelo a chlemtanie litrov mlieka. Ak je však hosťom nejaký Váš obľúbenec, tak sa určite pobavíte. Chce to však naozaj dôslednú filtráciu, inak riskujete stratu času. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Osobně nemám plagiáty rád, ale pan Kubelík okopíroval koncept Hot Ones prostě skvěle. Původní formát mám přeci jen o hvězdičku raději ale tleskám ve stoje tomu, jak se mu povedlo koncept uchopit a popasovat se s ním. Je tam kus jeho, jídlo trošku jinak a nejsou tam jen majdy z fabriky. Hosté jsou zajímaví a rozhovory mají úroveň. No a je tam furt kam jít, co díl to zlepšení, jednou by z toho něco mohlo být. Za mě velmi slušných 8/10. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Česká verzia Hot Ones. Nič výrazne pozmeneného, no charizma pána Kubelíka a výraznosť jeho hosťov tomu dodáva tie správne grády, ktorými disponoval aj originál. Pekná ukážka toho ako sa dá podať prepracovaný klasický námet... ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Sleduji pravidelně, sleduji rád, i nějakou tu omáčku už jsem ochutnal. Byť mi občas hostů úplně nesedí (nesnáším hop hap, rap, MMA atd.), tak mě leckteří dokázali mile překvapit, že nemají v hlavě úplně nasráno. Zároveň sdílím mistrovu náklonnost k 90. letům, ano tehdy to bylo opravdu svobodné až na dřeň. Takže ano, jakožto přejatý koncept talkshow ze zahraničí velice velice povedené. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno čí je to nápad , nebo jestli je to převzaté. Tohle je prostě boží a ve finále je to opravdu jedno od koho to převzal důležité je že to dělá kvalitně. ()

beniczech 

všechny recenze uživatele

Zpočátku (když si odmyslím, že je to kopie First We Feast), mě pořad relativně bavil. Otázky místy originální, formát zábavný a proč se nekouknout na známé české osobnosti, jak trpí u pálivého :))) Ale pak moderátorovi přeplo a bohužel už se na to nedalo koukat (výjimka díl s Kozubem - tam to šlo samo díky hostovi). Z moderátora se stal bojovník proti "systému", proti západu a za "svobodu slova", ale bohužel jen rádoby. Moderátor se nechal zblbnout, stal se obětí hloupých konspirací a nedá se už na něj dívat. / 35 % / ()

CyriC 

všechny recenze uživatele

Ukradený koncept s člověkem, který moderuje asi, jako bych to dělal já. Tedy naprosto strašně. Hosté jsou zajímaví, to jo, ale Kubelík má prostě mizernou přípravu a nedokáže se zeptat na nic do hloubky/fundovaně. Bohužel klasický problém téměř všech českých talkshow. ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Zábavná a minimálně v našem prostředí neokoukaná forma talkshow. Nesleduji poctivě každý díl, ale potěší právě rozmanitost hostů, kdy se alespoň jednou za čas objeví někdo, kdo vás hodně zajímá a chcete se zasmát u toho, jak dobrovolně trpí. A Kubelík musí mít ocelovou prdel. 8/10 ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejpálivější show na českém internetu. Mr. Kubelík je neskutečný sympaťák a pohodář, navíc neuvěřitelně zábavný a chytrý, čemuž odpovídá i maximální příprava a velmi zajímavé, místy až rafinované otázky. Nehledě na fakt, že mívá opravdu zajímavé hosty, kteří mají co říct, vesměs se jedná o mediálně neprofláknuté tváře, takže má divák možnost si rozšířit obzory a dozvědět se spoustu nových zajímavostí. Samotný koncept je naprosto boží, sledovat cestu účastníků až do síně slávy je fakt mazec, i když popravdě nad některými pokrmy občas slintám. Tahle nevšední talk show mě neskutečně baví, v současné době bezpochyby patří k tomu nejlepšímu, co české Youtube nabízí. 9/10. ()

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

Koncept zajímavý, po všech těch shlédnutých dílech jsem otupěl na pseudovikingovy trapné vtipy a nostalgické vzpomínání na 90. léta od člověka, kterému ještě nebylo ani 40 let. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po skončení pořadu stále kladně, ale ne tak jako na začátku. Vytratilo se to kouzlo, které fungovalo díky zajímavým a většinou vtipným hostům. Kubelík mě zvlášť neoslovil, ale ani neurazil, dal bych ho jako průměrného moderátora, na jeho obhajobu alespoň dobře připraveného. “Originální” nápad pojídání pálivého jsme už mohli v několika zahraničních pořadech vidět, ale v prvních dílech je to minimálně zpestření oproti klasickým podcastum, ale za mě je to dvousečná zbraň. V případě, kdy host nedává pálivá jídla, je polovina rozhovoru o tom, jak se potí, smrká, heká… no a to u hosta jako Štěpán Kozub vlastně dost snižuje možnou kvalitu rozhovoru. Naopak některé díly, například s Terezou Pergnerovou byly super, protože to mělo dobrý poměr zábavy a zajímavých témat. Vítám ale konec pořadu, alespoň v produkci Wolfstreet bros, protože krom Kozuba mě poslední díly přišli pořád dokola, jíme pálivý, co si myslíš o svobodě slova, o korektnosti atd… což se dostávám k poslední výtce, že se chci koukat na zábavný pořad a ne řešit politické otázky, kterých je plná televize/internet. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Povedená talk show, na kterou se rád kouknu. Koncept pojídání ostrého při otázkách je zajímavý, ale sám bych do toho určitě nešel, takže před účastníky smekám. Pan Kubelík je sympatický moderátor s dobrými otázkami. Hodnocení: 78/100. ()

Reklama

Reklama