Reklama

Reklama

Přežili dva

(TV film)
  • Česko Nečekaná bouře (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jachta Sea-Brook toho dne měla raději zůstat v přístavu. S příchodem noci se bezstarostná plavba změnila v drama. Nezkušená posádka se během prázdninové cesty setkala na otevřeném moři s bouří nevídaných rozměrů. Dokonalá bouře se vrací a žádá si svou daň. Obří vlny si s lodí pohrávají jako s hračkou, z luxusní jachty se stává vrak a dole, v modrém tichu, pod zpěněnou hladinou číhají hladoví žraloci na svůj díl. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem málo, ale tohle byl děs. A to jsem tu nečekaně objevil Sabrinu malou čarodějku (která v Čechách bude populární jen díky dabingu, protože v originále to je jako kdyby někdo namluvil komentář k filmu) a Jonathana Brandise. Kluka z Nekonečného příběhu 2 nebo Strážců moře. A nebo dětského hororu To. Jediný tenhle herec tu něco hrál. O to víc zamrzí, když se tu dočtu, že spáchal před jedenácti lety sebevraždu. Na filmu jinak není ani zbla zajímavého a kdo se někdy třeba i na půl minuty pohyboval na jachtě, bude se většinu filmu smát. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerný TV napínák o parte mladých ľudí, ktorí si len tak blbnú na lodi dokiaľ ich nepostihne búrka a tak trochu sa stratia na mori. Nastáva boj o prežitie, keďže musia čeliť hladu smädu a podobným radovánkam. Celé to tam vedie na svoj mladý vek akože skúsená expertka Melissa Joan Hartová a sekunduje jej hlavne v tej dobe ešte populárny a živý sympaťák Jonathan Brandis. Nakoniec sa to všetko dobre skončí. Proste TV priemer ale tretiu hviezdu dám za v tej dobe neskutočne nádhernú Melissu, ktorá sa tam často producíruje v bikinách. To musím oceniť. 5/10. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Tuctový dobrodružný thriller s dost mizernými herci. Postupné odpadávání a požírání žraloky je sice celkem cool, ale celé je to hodně předvídatelné a v podstatě můžete tipovat kdo bude sežrán přístě a skoro vždy se trefíte. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný nudný TV film s hlúpym scenárom a hlúpymi postavami, ktoré sú navyše napísané úplne šablónovito. Musím však pochváliť názov filmu, ktorý je nádherne spoileroidný. :) ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Sladká "Sabrina" v čase svojej začínajúcej kariéry stihla natočiť aj dobrodružný film. Ako herečka ma nesklamala, len ma štve, že nedokázala svojimi čarami zachrániť celú štvorčlennú posádku :) A mimochodom, kto poznal toho herca po jej boku??? Áno bol to hrdina z Nekonečného príbehu 2 :)) Bastien ()

Reklama

Reklama