Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Let Boeingu 747 na pravidelné lince z australského Sydney do Los Angeles v Kalifornii se pro více než tři sta cestujících a posádku stává nervy drásajícím dramatem poté, co vyjde najevo, že se stali rukojmími ve smrtící hře. Letadlu, pilotovanému zkušeným kapitánem Johnem Prescottem, zbývají do přistání ještě dlouhé dvě hodiny - podle informací, které pilot obdržel, je však v zavazadlovém prostoru letadla ukryta časovaná bomba, která má explodovat během hodiny. Navíc to není obyčejná bomba, ale zařízení, které pravděpodobně obsahuje velké množství nervového plynu, který je desetkrát smrtelnější než Sarin (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Že je to levný a televizní to by ještě nevadilo. To k takovýmu snímku patří, ale kdyby se tu aspoň občas něco dělo a nebyla to taková nuda. No a souhlasím s tím, že to jak se záporák nechal odhalit bylo fakt dost stupidní. Takže smůla původní 2* zaokrouhluji směrem dolů a už asi nastal čas se na tyhle tv katastrofáky vyjebat.20% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strášně špatně natočenej tv film. Neříkám že je to nějaká extra slabota v mých očích to do průměru dosáhne, ale je tu až moc vidět ta televiznost, už jen paluba lodi je strašně nudná. Nebezpečná bomba/plyn v letadle. To je celkem ok ale bohužel se tam nic neděje. Teda kromě několika pokusů zničit bombu. Navíc Wagner je nesympatickej. Jediné co mě těšilo byly scény na zemi kde se aspon něco dělo. Ale nic extra to nebylo. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Televizní film, který dle mého názoru obsahuje větší napětí, než si myslí zdejší "hodnotící". Snímek je podceňován a to neprávem. Ve filmech, které jsou o tom, že letadlu hrozí ztroskotání, nejde ani tak o herecké výkony, ale o atmosféru a ta je zde v celku na dobré úrovni. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak vy píšete, že je to jen klasická tv vymývárna mozků. Absolutně souhlasím.. Když to začínalo, tak tam někoho zavraždili a z ničeho nic se pak začal film ubírat zcela jiným směrem. Trochu škodolibě jsem tomu občas zasmála. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Takové filmy mají jedno společné, vždycky začínají obyčejnou idylkou, pak se něco zvrtne a nakonec se musí bojovat o holý život. Když máte bombu v letadle a jste s ním ve vzduchu, tak moc šancí na záchranu nezbývá. Musíte bombu zlikvidovat, jinak nazdar živote. Někdy se ale stane, že se bombu nepodaří zlikvidovat úplně a zařízení se znovu aktivuje. Takže máte o drama postaráno. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takovýchto snímků existují mraky. Míra stupidity je u tohoto filmu ještě v celkem přijatelné míře, ale ani exkrotitel duchů Ernie Hudson to na lepší hodnocení nevytáhne... ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Už samotný název napovídá, že se bude jednat o napínavou kravovinu a taky že jo :o) Zbytečné asi jako film Gympl :o) prostě nepovedená televizní podívaná. Hlavní vyvrcholení je prostě neskutečné trapné :o) před skočením do nafouknuté skluzavky to zabrzdí statný chlapák, který má strach, poté gesto plné citů, kdy se před skokem loučí polibkem, jako kdyby se viděli naposledy, přitom jim za prdelí kouří "megahypersmrtelný" plyn. Prostě tohle je z nouzectnost. ()

Rajo 

všechny recenze uživatele

Celkom dobry filmik, odporucam tak na dlhe nedelnajsie popoludnie. Nie je to cisty priemer, ale musim povedat ze to bolo aj napinave. Boze uz len ty vies kolko je filmov kde je lietadlo hlavnym akterom... :) ()

Keram42 

všechny recenze uživatele

Jen zajímavost: letadlo, kde je bomba, je od letecké společnosti Oceanic... se stejnou leteckou společností letí i hrdinové seriálu LOST, když spadnou na ostrov. A není náhodou, že letěli stejnou trasu Sydney - Los Angeles. ()

Reklama

Reklama