Reklama

Reklama

Neviditelný

(seriál)
  • USA The Invisible Man (více)
USA, (2000–2002), 33 h 32 min (Minutáž: 43–120 min)

Předloha:

H.G. Wells (kniha)

Hrají:

Vincent Ventresca, Paul Ben-Victor, Shannon Kenny, Eddie Jones, Michael McCafferty, Brandy Ledford, Spencer Garrett, Idalis DeLeón (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Fawkes a Hobbes dostanú za úlohu vyšetriť krádež jedného prístroja v Mayerovej nadácii, najväčšej továrni na mozgy v krajine. Riaditeľ chce, aby vyšetrovanie bolo tajné, lebo má podozrenie, že to urobil niekto zvnútra. Prístroj má vedkyňa, ktorá ho vymyslela, ale ešte ho potrebuje otestovať. Týmto prístrojom by dokázala vedkyňa vybrať Darienovi z hlavy žľazu, ale vláda, ktorá naň dala peniaze, ho chce späť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

monolog 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to ušlo, ale jak postupně přibývaly díly, tak to sklouzlo do stejného nešvaru, jako Akta X nebo Čarodějky apod. Začalo to být příliš složitý, intrikánský a prolezlý tajnejma organizacema, který všechno řídí. Víte, co myslím. prostě už se začali plácat na místě jak pololeklá ryba. Jde tu o to, že zlodějíčkovi voperuje tajná služba žlázu, díky které může být neviditelný a může i zneviditelňovat ostatní předměty. A pak ho užívá na řešení různých případů, zatímco se mění majitelé=sponzoři a názvy Secret Servisu. Ale tak první jedna až dvě série byly i opravdu nápaditý a zároveň humorný. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z najgeniálnejších underground seriálov všetkých čias, jedna škoda, že ho stopli, časom by bol určite kultom ako Buffy. Skvelí herci (na čele s cool Vantrescom), výborné príbehy a hlavne HUMOR. Nenútený, prirodzený cool humor, mnohé hlášky by kľudne položili na kolená aj Spikea z Buffy. Celá "mytológia" seriálu je veľmi dobre nastavená, hlavne celé pozadie okolo "nadácie", charaktery postáv a prepletené udalosti sú tak vynikajúco vybudované, že dokázali do posledných dielov živiť humorom a napätím celý seriál. Veľký zaprášený zabudnutý klenot. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Výjimečná záležitost. Běčkový námět v kombinaci s občas poměrně chytrým humorem a charismatickými postavami mne opravdu bavil jak to nejlepší z americké seriálové tvorby. Pár dílů je opravdu slabších, ale když se to zprůměruje nemá seriál moc konkurence. To nejlepší z devadesátých let na začátku nového milénia. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ako nápad neprekonateľne dobré a ako spracovanie taktiež až kým seriál nezačne mať tendenciu ujsť od totálnej reality a stane sa telenovelou. Trochu väčšie zápletky v deji a bolo by to super. Ja dávam 80% ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice nadějný námět, založený navíc na klasice, na což se i v intru odkazovali. Serie je ale zajímavá zajímavým mixem scifi a komedie, a jak píše Ichabod hodně je tu cítit vliv 90. ale i 80. let. Prostě beztarostná jízda, která když je třeba tak dokáže zvážnit. Projevilo se to hlavně na konci první a v podstatě celou druhou řadou. Navíc nesouhlasím, že zvážnění tomu uškodilo, spíše otevřelo možnosti jakým se dál může serie vyvíjet. Serie navíc ani neskončila, že by na to neměla s potencionálem, ale že byla drahá. Kdyby tedy tohle přišlo tak o 4, 5 let dopředu, byla by to parádní záležitost. I tak celovečerák a 45 dalších dílů je slušná porce, třeba takové Firefly nebo Odyssey 5 by si zasloužili minimalně takovou porci. Prozatím 3* s tím, že uvidím jak se serie vyvrbí. Každopádně v rámci žánru doporučuji. ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Ako krpec som tento serial neskutočne žral :o) Škoda, že od vtedy nikto nenatocil noveho serialoveho invisible man-a, pozrel by som si ho bez zavahania :P ()

the_doctor 

všechny recenze uživatele

Jeden z mych nejoblibenejsich serialu, ktere Nova vysilala po pulnoci. Moc se mi totiz libila ta idea zlazy, ktera hrdinovi pumpuje koznimi pory na tele ven jakousi latku "quicksilver", ktera zneviditelnuje jak jeho tak pripadne predmety, kterych se dotkne. Bylo to vtipne, obcas ulitle (neviditelny Yetti) a stalo to za to. ()

KaKKashi 

všechny recenze uživatele

Je to už dávno, ale co si pamatuju, tak to byl dobrý seriál, poměrně dobře vymyšlený, a herecké výkony ušli také. Až uvidím znovu, třeba změním názor. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál s dobrým Vincentem,který rozhazuje hlášky ať už ve vhodné i v nevhodné době a jeho schopnost neviditelnosti skutečně fajn,navíc tento seriál je ve své finanční digitální podpoře skutečně povedený. ()

Reklama

Reklama