Reklama

Reklama

Clausovi

  • Česko Rodina Klausových (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jules Claus nesnáší Vánoce! Od úmrtí svého otce s nimi nechce mít nic společného. Většinu času tráví v hračkářství svého dědečka, kde mu kouzelná sněhová koule odhalí nečekané tajemství a zavede do těch nejvzdálenějších končin světa. Jules zjistí, že jeho dědeček je ve skutečnosti Santa Claus. Jedná se o dávnou rodinnou tradici, právě teď nastal ten pravý čas, aby se Jules začal zaučovat a opět se naučil mít rád nejkrásnější období roku. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Claus Family" má v jadre dobré nápady a mohla z toho byť celkom slušná rozprávka počas Vianoc. No film chce toho do seba napchať neskutočne veľa a ku koncu je to už jeden neskutočný bordel. Plus na koniec filmu ešte príde riešenie problému vďaka prezidentovi USA, čo je podľa mňa absolútna tragédia. To nepôsobí úprimne, ale skôr ako absolútne dementný nápad, ktorý absolútne nefunguje. Je mi jasné, že to bol nápad mladého chalana, ale úprimne, to bolo trošku moc stupidity na môj vkus. Prečo by mali byť veci riešené týmto štýlom? Hm? Ale okey, okrem toho jedného skutočne debilného momentu, je film vo zvyšku dobrý? Úprimne, je tu veľká dávka klišé a nepôsobí to veľmi kvalitne vymyslené. Hlavne vo finále to pôsobí všetko ako keby to celé bolo neskutočne jednoduché. Okrem toho sú tu aj scénky, kde môže film priniesť trošku komédie, no nakoniec z toho nevznikne nič. Za jedno pozretie som v pohode, ale nemôžem sa ubrániť pocitu, že vianočné rodinné filmy sa dajú robiť lepšie, než bol tento. Hodnotenie: C+ ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem tomuto nízkemu hodnoteniu. Mládež, toto je belgický film. Belgicania majú svojho Santu, trochu iného ako poznáme z amerických filmov. Tak treba prihliadať na to že je to iný príbeh, európsky ale stále pekný. Určite lepší ako ten náš akože Ježiško. Ten je bez príbehu bez nápadu a nikdy som neprišla na to, prečo tak primitívne a nelogické, doslova hlúpe je v našich končinách zakorenené.... ()

Reklama

Pat_Mat 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě chlapeček, který si přál panenku a holčička která dostala od Santy autíčko. Není na tom nic neobvyklého, jen mě štve jak na to neustále v každém filmu musí být upozorněno. Jinak, celkově jsem čekal více, chyběla mi tam ta pravá vánoční atmosféra. Holka s umělou nohou, dědova prodejna kde jak se na začátku zdá by se mohlo něco dít a děda by mohl sypat moudré a vtipné bonmoty, Elfové (či co jsou zač ti skrčci)....vše zůstalo naprosto nevyužito. Nanejvýš 50%, na druhý díl zatím koukat nebudu. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Jelikoz to je nizozemske, je to proste uplne jiny styl, nez na jaky jsme zvykli. S odprostenim od tohoto tady mame celkem malo kouzelne atmosky a tech par triku je docela spatnych. Absence dabingu je tady pak dost velke minus. Takze celkove je to lehky podprumer na jedno kouknuti, kdyz proste ored vanocema chcete videt cokoliv vanocniho, co jste jeste nevideli. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když jde o navození vánoční atmosféry, tak nemám problém pustit si cokoliv, co jsem ještě neviděl. A to i přesto, když je to předem hodnocené jako blbost. Tady ale není úplně problém ten, že by byl film špatnej jako spíš to, že Belgičani a jejich přístup k modernímu rodinnému filmu z prostředí Vánoc se úplně liší od mé představy dobrého vánočního filmu. Nejhůř na tom byly ty dvě skřítky, ty bych poslal pekelníkovi do čertovského guláše, aby od nich byl pokoj. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama