Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozhlasová moderátorka začne vyšetřovat zmizení svojí sestry potom, co jí při vysílání zavolá jeden z posluchačů a celou událost jí děsivým způsobem připomene. (Netflix)

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové nemastné neslané. Atmosféra a hudba jsou skutečně povedené a mysteriozní, objeví se několikero záhad (včetně té matky - měla předtuchu, nebo ne?), jeden zdařilý sen (v lese se stromy duší), ale celkově se to docela vleče a jak je to takové pomalé, bojím se do budoucna několika věcí: že to bude mít Lost efekt (tedy vrstvení záhad, které se vysvětlí komatem, agonií, snem apod.), a také, že může jít o jiné klišé typu schizofrenik/blázen, nebo ne? Vadí mi zde ta moderní úlitba, kdy ex-manžela hraje nějaký od pohledu muslim, který je tak hodný, že se bude starat o jejich dceru, zatímco matka bude někde rajzovat a hledat odpovědi. Vadí mi, že dětská představitelka hlavní hrdinky má tmavě hnědé oči, zatímco dospělá má světle hnědé oči. Navíc tu dospělou hraje opravdu nijak pohledná herečka, taková ošklivější Hana Vágnerová (a že,ta fakt není taky žádná krasavice, i když se snaží vypadat jak femme fatale a neustále hubne), jen má tuším o dvě bradavice/mateřská znaménka víc. Teď koulám, že ta herečka je Srbka... a hraje Dánku... Uff.. Tak uvidíme. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Danica Curcic v Gaštankovi ako policajtka s blond prelivom nikomu nevadila, v Equinox však s tmavšími vlasmi a ako civilistka je takmer pre všetkých neakceptovateľná. Je to zvláštne, ja som si zatiaľ na tú zmenu názor neurobil, ale predsa len sa jej úloha sebavedomej policajtky hodí viac ako civila s psychickými problémami. Uvidíme, čo prinesie séria ako celok, zatiaľ je to príjemne tajomné, depresívne a so zopár fajn hororovými surrealistickými momentmi. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama