Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrid má pravdu na dosah a chce slyšet odpovědi od svojí matky. Toužebně očekávanou maturitu Idě pokazí hněv a různá obvinění a odhalení. (Netflix)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia ani vo finále nevybočili z nastaveného smeru a tým pádom je aj finále atmosférické, pomalé, nie príliš intenzívne a chladné. Čiže ak vás seriál nezaujal už v prvej epizóde, tak skrátka nie ste cieľová skupina. Všetko podstatné sa vysvetlí, spod ústrednej mystery dejovej línie "vykuknú" niektoré témy a je sa nad čím zamyslieť. Problém je teda v tom, že to skutočne mohlo byť omnoho intenzívnejšie, na umeleckosti by to sérii neubralo, skôr naopak. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak jo no. Očekávaný konec, ale nakonec docela solidně natočený. Celý seriál, z kterého by byl moc hezký hodinu čtyřicet trvající film, kdyby se vynechaly všechny zbytečnosti, je tak nakonec o neuváženém slibu, cestě, hledání sebe sama a svého cíle - a o konečné oběti. Myslím, že se dalo víc přitlačit na pilu, a určitě do hlavní role měli obsadit nějakou aspoň žensky vypadající ženskou, ne srbskou mužatku, teda srbskou Hanu Vagnerovou. Ale jinak jo, podívat se na to dá... rychloposuv 2x to jistí a seriál bude ještě napínavější. ()

Reklama

Reklama