Reklama

Reklama

Sladký domove! - Série 1 (2020) (série)


Epizoda 7 (S01E07)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hjon-su zachrání ostatní před smrtícím útokem. Un-hjok naplánuje výpravu pro jídlo a další nezbytné věci. (Netflix)

Recenze (4)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo mnohem drsnější, než kdyby tam všichni zařvali! Protože když se dozvídáme zbytek minulosti Hjon-suna, přijde ta jeho řeč dost, drsná v kontextu zakončení dílu  :( ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch lepších dílů. Sice je prakticky bez akce, ale začínají se dít věci. Dochází jídlo, vzniká plán na sběr zásob, jedna z hlavních postav onemocní a nezbývá, než se vydat na cestu pro potřebné věci. Postavy se srovnávají, projevují emoce, začínají spolupracovat a konečně se dozvídáme něco o hlavní postavě. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

You really want to live like this? You might not have any desire to live, but dont show that to everyone else struggling to survive. Thats just manners. Why do you care about manners in a world like this? Bcs we survived in this world. We should live more decently as human beings. The stupid doctor tpld me I couldnt even last six months. I made him look like a quack by living until this age. My secret is eating well, you punks (zrovna jsem si přinesl žrádlo). Once every three days? My skin will get all ruined. My about my dream? It will be ruined too. We have to leave before ppl start panic. Arent you ashamed to face the kids? We are all going die anyway! Ppl like you who act stupid out of fear are the ones who die first. We made some preparations and scouted the area. You are the most likely to succeed. I deserved to be punched. I m sorry. Me too. Tak to je teplý. Měl mu to rozmlátit hlavu This song makes me feel like home. ASMR s kytarou. Its really urgent. Oh, thats too bad. You should have come yesterday if it was so urgent. Do you have a death wish? Theres a higher chance of dying than surviving. You still want this? If i dont, theres no chance of surviving at all. You nearly made my appendix burst. You looks pretty angry. I guess you werent beaten enough. He looks so pitiful. You really know your place. You want to protect your family, but would your family dothe same for you? I hated my father for that. Your father is doing this to protect our family. And I hated my mother for this too. I couldnt live as my old self anymore. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Když leží Sung-wan na zemi, poté, co ho na ní Pyeon Sang-wook (Jin-wook Lee) shodil, tak má v některých záběrech nazuté cukle a v jiných ne. (Duoscop)

Reklama

Reklama