Reklama

Reklama

Vysloužilý důstojník z občanské války Martin Benson (Guy Madison) pracuje jako vládní agent. Podaří se mu rozehnat bandu pašeráků zbraní a whisky pro indiány, ale neodhalí vůdce gangu. Zbytek psanců přepadne Bensonův rodný ranč a zavraždí Martinovy rodiče a znásilní sestru. Zachrání se jen dva mladší bratři a sestra Susy (Lucienne Bridou), kteří byli na návštěvě ve městě u nápadníka Susy Vica Grahama (Rik Battaglia). Martin chce s bratry pomstít svou rodinu, v čemž mu pomůže i bývalý druh z války Tony Guy (Pietro Martellanza). Odhalení šéfa banditů přinese překvapení. (curil)

(více)

Recenze (3)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Guy Madison coby mstitel. Vlastně ne. Rik Battaglia coby hlavní padouch. Ačkoli tam má taky asi pět minut. Peter Martell se pro změnu celý film jenom snaží neumřít na zranění, které utrpěl ještě před začátkem. Celé je to nudné, šedivé a vyloženě špatné. Přehnaná násilnost všechno jenom podtrhuje. ()

odpadlik123 

všechny recenze uživatele

A toto mělo být jako co? Jedna z největších sraček, co jsem poznala. Nepsala jsem někde, že Madison ve špagetách není vůbec špatný? Tak tady je to teda o to horší. Splácanina až hrůza. Nuda až k smrti. Výkony na hranici. Děj debilní. Madison je čestný. Jedna rodina je vyvražděna, dcera znásilněna (tím se jí pěkně zbavíme a už se objeví max. jednou ve stavu duševního zhroucení), rodiče zabiti. Naštěstí zbyla ještě jedna dcera, přičinlivá dramatická hrdinka v kalhotech, jejíž výkon se zkrátka popsat nedá (radši), jeden syn malý a jeden starší (A. Dell'Acqua coby hlava rodiny? Nemusíte se bát, to zastanou jiní) a jeden bandita nalezený na místě činu, raněný Pietro Martellanza, jenž se bude až do konce potácet v počátečním stádiu úmrtí, rodina ho bude nenávidět, dcera si bude přát jeho smrt (nevěřte tomu), Madison bude projíždět z prava do leva a do toho se chvílemi objeví něco naprosto nevhodného a zvrhlého, a to pokleslá erotika zařazená v takovém zdánlivě rodinném snímku navíc naprosto nepochopitelně. Madison tu má nějaké resty, Rik Battaglia tu má nějak jako dělat záporáka či co, ale naštěstí se mu pro jeho dobro nedostane moc prostoru. Mihne se tu krásná, leč naprosto zbytečně obsazená Rosalba Neri, vraždí se tu něco nevinných občanů, znásilňuje plno dívek ozbrojených klacky a probíhají výstupy hrdinky srovnatelné s Luisou Baratto. Jestli tohle nestojí za zlámanou grešli, pak naprostou korunu tomu dodává hudba "vypůjčená" z Hrsti dolarů. To zas jednou bolelo... Tvůrce patrně ani nenapadlo, že tím ten film vyšperkují na ještě horší úrověň... Jediní, kdo by to tedy mohli vytrhnout, buď umírají, či se nevyskytují na scéně, pročež za jedinou zmínku tedy stojí jakýsi neskutečným způsobem přehrávající bandita snažící se svými ksichty zapsat se do naší paměti. Povedlo se, neb já si z toho nic jiného nepamatuju..... ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Politujme všichni Guye Madisona, protože byl na tom tak špatně, že musel brát takovéhle scénáře a hrát u takového packala režiséra. V rámci žánru za 2. ()

Reklama

Reklama