Reklama

Reklama

Duchařská smyčka

(pořad)
Dokumentární / Reality-TV / Mysteriózní
USA, 2019, 8x42 min

Režie:

Debra Felstead

Obsahy(1)

1. Od kolébky do hrobu: Lovci duchů přijíždějí do Palatky na Floridě, aby pomohli matce, která se bojí neznámé entity v ložnicích jejích dětí. Co se jim podaří objevit?
2. Znepokojený a nebezpečný: Lovci duchů míří do Houstonu v Texasu, aby pomohli ženě, která věří, že je terorizována mužskou entitou. Dům je plný negativní energie!
3. Ochromena strachem: Lovci duchů cestují do Lubbocku v Texasu, kde matka trpící spánkovou paralýzou tvrdí, že ona a její malé děti jsou terčem zlovolné bytosti.
4. Dusící duch: Lovci duchů jedou do Jonesu v Alabamě, aby pomohli ženě, která věří, že ji každou noc ve spánku dusí duch. Je na vině rodinné prokletí?
5. Smrt se snídaní: Lovci duchů jedou do Prairie du Rocher v Illinois, aby prozkoumali neobvyklou aktivitu, která se odehrává v jednom penzionu se snídaní. Kdo je za ni zodpovědný?
6. Zlatokopové: Tým míří do Clear Spring v Marylandu, aby prozkoumali tvrzení, že nespatřená bytost shodila ženu ze schodů v jejím historickém domě. Co objeví?
7. Důl démonů: Lovci duchů míří do South Jordanu v Utahu, kde prý démonická bytost trápí každou noc ženu a jejího syna. Podaří se týmu jim pomoci? (Travel Channel)

(více)

Reklama

Reklama