Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emanuelle se snaží zapomenout na svou minulost a stává se jeptiškou. Při cestě do kláštera ji doprovází Monika, která je přes své mládí zhýralá a vzpurná a do kláštera ji posílá její otec baron Catsabriaga. Obě dívky sdílí ve vlaku společné lůžkové kupé. Po příjezdu do kláštera Emanuelle plní pokyny jeptišek, ale Monika svede svou spolunocležnici a zaplete se s mladým uprchlým vězněm Renem, který se ukrývá ve věži kláštera. Emanuelle vše sleduje, ale pomlčí o tom. Sama začne pociťovat touhu, vyhledá Reneho v úkrytu a vyspí se s ním. Děj se vrací na začátek a dívka se probouzí na lůžku ve vlaku. Po příjezdu do kláštera Emanuelle změní své původní rozhodnutí... (curil)

(více)

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Posledních 10. minut tohoto vyloženě soft erotického a z části i satiristického nunsploitationu (nebo spíše poněkud bláznivého a zábavného dobrodružství) stojí docela za to, film nabere nový nečekaný směr, který jak psal kolega je docela překvapivý. Jednoznačně jde o jeden z těch lepších filmů z Black Emanuellininy série, pěknou stylovou věc. Hezké role, pěkný vizuál, nádherná scenérie s dominantou starověkého hradu, a příjemná Ciprianiho hudba, ve filmu nenajdete téměř jediný moment nějakého násilí a všechny sexuální eskapády jsou velmi zručně natočené. Zejména pak lesbické scény. Palec nahoru zejména pro mladou Mónicu Zanchi, která Lauru Gemser dokázala ve svém vlastním filmu dokonce zastínit, a to nebylo až zas tak častým jevem. Ona si svou roli naprosto vychutnala o to jsem přesvědčen:-) Gemser navíc role jeptišky vůbec neslušela. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

...a vo vedľajšej úlohe sa predstaví Lara Gemser, ako Emanuelle. Áno správne, táto snedá kosť tu hrá iba druhé husle a hlavnou exhibicionistkou je tu mladá manipulatívna nymfomanka, ktorá sa dostáva do kláštora, kde naša Emanuellka pôsobí ako služobníčka božia a má tu len všehovšudy dve penetračné scény, takže z nej toho moc neuvidíte. Tu spomínaný záverečný twist je síce prekvapivý, ale za to ide o jeden z najobohranejších a najklišovitejších v celej filmovej histórii. Takže si to užite. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Umiernené nunsploitation, v podstate bez akéhokoľvek násilia. Ale zato krásne natočené, odohrávajúce sa v dychberúcich exteriéroch kdesi v talianskych horách za horúceho leta a v nádherných hradných interiéroch. Hudba je krásna, pomalá, melancholická, a k pomalému tempu celého filmu sa hodí. Opäť tu žiary krásna Laura Gemser, rovnako ako "skazená" mladá Mónica Zanchi. Všetko je krásne zahraté, nakrútené, film plinie veľmi voľne, nenútene, čo sa dá povedať aj o príbehu. Pokiaľ patríte k ľuďom, ktorý si to dokážu vychutnať, budete si to pomaličky vychutnávať minútu za minútou. Koniec je netypický, prekvapivý, ale do celku skvele zapadá. Talianska krása! ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Té Emanuelle muselo z toho věčného souložení pěkně hrábnout. Myslel jsem, že se infiltruje do kláštera kvůli některé ze svých reportáží a ono je to úplně jinak. A nový životní styl hlavní hrdinky tady není jediná změna. Režie se tentokrát ujal Giuseppe Vari, který oproti kolegovi D'Amatovi zpomalil, ubral násilí, perverzi i exotiku a naopak přidal klášter, jeptišky a jednu moc zlobivou a moc sexy slečnu v podání Mónicy Zanchi, kterou se Emanuelle snaží usměrnit a odradit od hříšného života, který kdysi sama vedla. Možná by se jí to i povedlo, ale to by se na scéně nesměl objevit starý chlívák Gabriele Tinti, kterého si zmíněná nadržená slečna schová ve věži... Líbilo se mi to. I když je to odklon od klasických hardcore D'Amatovek k spíše decentnějšímu sexploitation, kvalitu si to drží. Režie je snad i lepší a více to připomíná regulérní film, než hrubý sestřih z neřízené dovolené věnované sexuálnímu turismu :D. Soundtrack opět super, Fidenca vhodně vystřídal Stelvio Cipriani, který se k pomalejšímu nunsploitation hodí určitě víc. Takže celkově spokojenost a už se hrnu na další díl. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů, ve kterých Laura Gemser   hraje ústřední roli Emanuelly. Tentokrát se   odehrává v klášteře, ale jak zjistí každý   divák, je to nakonec trochu jinak. Exteriér   kláštera se filmařům povedl, stejně jako   hudba. Nemohu se zbavit dojmu, že tentokrát   Lauru zastiňuje mladá herečka Monika Zanchi,   která má i více nahatých scén. Líbí se mi,   že ve filmu není prakticky zobrazeno žádné   násilí, což v podobných příbězích   odehrávajících se ve stejném prostředí,   nebývá zvykem. Když beru ohledy na dobu a   žánr filmu, lepší průměr, protože v této   kopírující sérii jsou i daleko horší   snímky. ()

Reklama

Reklama