Reklama

Reklama

Země dinosaurů 8: Doba ledová

  • USA The Land Before Time VIII: The Big Freeze (více)

Obsahy(1)

Nožička,Sára, Spike, Zobka a Pírko - vaši dinosauří kamarádi jsou zpátky v novém okouzlujícím celovečerním dobrodružství z oblíbené série Země dinosaurů. Naši oblíbení dinosauři z velkého údolí jsou zase tady, aby vám vyprávěli nejčerstvější dobrodružství o sněhu, který u nich poprvé napadl a každého mile překvapil. Pak ale naši kamarádi zjistí, že i malé legrační sněhové vločky mohou ohrozit jejich přežití. Čeká vás dojemný příběh o přátelství a rodině, kouzelná animace a krásné písničky v povedeném filmu, který kromě sněhových lavin přinese i přívaly zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá téma (mini) doby ľadovej, v ktorej postavičky riešia viacero dejových línií. Má to hravosť, poučenie i detský humor je vcelku vkusný. Druhý najlepší film animovanej série o dinosauríkoch po prvom filme. Osmička priniesla príjemné prekvapenie, aspoň z pohľadu toho, že divák očakáva z filmu na film čoraz slabší výsledok. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mám rád film Země dinosaurů od Dona Labuta, ale opravdu nemám rád jejich pokračování který jsou nemastné a neslané. Je pravda že jsem jich zas moc neviděl ale ty který jsem viděl mě moc nebraly. Příběh je šíleně ohraný, a celý je to celkem pruda dokoukat. Naneštěstí animace je pěkná a dobře se i na film kouká ale není to prostě nic moc. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Změna kresby. Pokrok ke kombinaci klasické kresby a animace bohužel místy bolestivě skřípe, což se podepisuje na příběhu. Atmosférou se jedná o jeden z nejlepších dílů, ale kvalita příběhu jej táhne dolů. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím za sebe, nejsem cílový divák. Pro děti je to pěkná série a tento díl je jeden z těch, co se mi docela líbí (teda ne že bych si to sám pustil, jen když náhodou přihlížím). ()

Reklama

Reklama