Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta čtyř dětí, které zabloudily za bouře v lese, nalezne úkryt ve starém hradu, kde potkají klasická hororová monstra (vlkodlaka, Quasimoda, doktora Frankensteina a jeho výtvor i hraběte Drákulu se synem), která se snaží obnovit svou zašlou slávu a rozhodnou se děti zabít, což nebude tak lehké, jak si představovali. Ve filmu se v roli dětí objevila v té době velmi populární dětská skupina Reagaliz. (hladass)

(více)

Recenze (1)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

K ději se u tohoto kousku moc říct nedá, protože žádný nemá... Nebohý divák, který se rozhodne tuto kravinu zkouknout sleduje jen sled rádobyvtipných (trapných) scén, založených na neúspěšných pokusech klasických monster zabít partu dětí... A protože se v roli dětí objevila dětská skupina Regaliz, vznikl tak velký prostor pro hodně tanečních a pěveckých vložek v podání nesympatických malých parchantů... Pro fanouška hammerovským monster (jako jsem já) se tak tenhle kus stává naprostým utrpením a zneuctěním veškerých klasických hammerovských filmů... ()

Zajímavosti (1)

  • Jediný film v bohaté filmografii Paula Naschyho, ve kterém hraje roli vlkodlaka, který ale není Waldemarem Daninskym. (hladass)

Reklama

Reklama