Reklama

Reklama

V losangeleském podsvětí ve špinavém obchodě s drogami vládne Kasanjianův gang, který má na své straně i korupční policajty. Tahle „idylka“ se zdramatizuje v momentě, když je detektiv Rossi svědkem zavraždění svého partnera právě Kasanjianovými hrdlořezy. Ve spravedlivém hněvu i pátrání podpoří otřeseného policajta bývalý člen zvláštních sil a odborník v bojových uměních, černý Billy. Podezíravý Kasanjian vydá rozkaz zajmout Rossiho přítelkyni - novinářku Helen a Billyho sestru. V tom okamžiku oba odvážní pátrači nemají na výběr... (Intersonic)

(více)

Recenze (8)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale i po letech se mi tohle akční béčko moc líbilo. Od začátku má spád, pořád se něco děje. Namakaný karatista Blanks se spojí s Roddy Piperem (myslím že to býval nějaký wrestler) proti mafii. Většinu akce zajistí Blanks, je vidět že je zde opravdu v perfektní formě. Souboje nejsou ani moc zničené střihem a prostřihy úderů a kopanců, jak bývá u těchto starších americko-kanadských mlátiček zvykem. Piper používá úplně jiný styl boje než Blanks, prostě chlapa omlátí o zeď, složí na zem a udupe ...Film nemá výrazné nedostatky a má výbornou temnou atmosféru a skvělou temnou hudbu. Tyhle filmy dnes již za moc nestojí a jsou to trapné slátaniny a ještě k tomu špatně natočené, ale tohle je světlá výjimka. Velice zábavná oddechová záležitost. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hodně slušnej devadesátkovej akčňák. Je to přesně ten typ filmu kterej si pustíte když chcete zrovna vypnout, neřešit logiku a jenom si užít bitky a přestřelky. Billy Blanks je tu ve vrcholný formě k němu ještě připočteme Pipera který mu zdatně sekunduje správně bezcharakterní zabijáky a máme béčko jak vyšitý. Příběh je samozřejmě totální klišé ale s tím se u podobnýho typu filmu počítá. Piper jako policajt chce pomstít smrt svých kolegů načež několikrát narazí na Blanksova tajemnýho hrdinu který má svoje důvody proč chce dostat stejné zloduchy. Napřed jdou proti sobě, pak obligátně spojí síly a jdou do toho spolu. Není to pravda fakt nic převratnýho, ale souboje i přestřelky jsou přehledný a dobře se na ně kouká prostě stará škola. Nenudil jsem se ani minutu pořád se něco děje takže pohoda. Vlastně musím opět už po několikáté konstatovat, že je věčná škoda, že už se podobný filmy netočí. Příjemný návrat do bezstarostných 90 let.70% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Som na to narazil v letnom kine, nejakí youtuberi si z toho robili prdel (predtým som poznal iba cover, z detstva, z videorevue). A sranda béčko náhodou. Nahláškované, správne nablblé, s akciou v každej scéne. Guilty pleasure. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Docela dost akce, ale zapletka me moc nebavila. Blanks hleda svoji sestru a cestou vsechny zbije, zabíjí a strili. Pak mu zacne pomahat detektiv, kterymu to prijde fer, protoze cim vic Blanks zabije, tim min špiny pro detektiva. ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Od tý doby, co ses zapletl do týhle zatracený záležitosti, je v márnici ohromnej provoz." -Frank Rossi- ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční béčko. Je sice pravda, že se stále něco děje, ale kvantita zde přebíjí kvalitu. Záporáci nestojí za moc a Blanksova ségra byla až moc uřvaná. Lacikeho jedna hvězdička je ale přehnaná, tohle má aspoň úroveň. 50% ()

70s80s90s 

všechny recenze uživatele

Slabsie becko s nervozne posobiacim Piperom a Blanksom, ktory sa cely film tvari ako pred porazkou. Celkom slusne akcne sceny, i ked miestami vykradacka Van Dammeovej klasiky Dvojity zasah. ()

Reklama

Reklama