Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po sérii vražd, které mají podle všeho na svědomí nájemní zabijáci dostanou policisté Justin (Billy Blanks) a Eric (Jalal Merhi) za úkol proniknout do podezřelé supermoderní výcvikové školy bojových umění pod vedením ředitele Warbecka (Wolf Larson). Zjišťují, že kromě školy si Warbeck opravdu přivydělává také prováděním zabití na zakázku. Krátce na to Warbeck zjistí, že dva studenti jsou tajní policisté a udělá vše proto, aby neopustili středisko živí. (ČSFD)

(více)

Recenze (13)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Reálný souboje mě docela bavily ty virtuální už jsou o hovně a Larson tu fakt vypadá jako úplnej teplouš. Aspoň je tu osvědčený duo Blanks, Merhi, akce dost a tak nuda nehrozí, ale na víc jak na 3* to už ani ta fanouškovská nostalgie po těch letech už nevytáhne.55% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jako nebylo to rozhodně špatné. Mohl bych napsat že je to lepší než všechny Tygří spáry dohromady akorát bez Bola ale Blanks a Jalal jsou docela dobří. Fajn fighty, akce hlavně na konci. Pruběh filmu pár nudních částí jinak je to fajn akční bojová podívaná. Libil se mi fight Blanks vs. Spider a konec mohl být lepší. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Taková sestava mimoabecedních neherců se jen tak nevidí. Na písmeno Z se možná doškrábe Billy Blanks, kterého jsem měl kdysi celkem rád. Jalala jsem nikdy rád neměl no a Tarzan? Ten hraje asi jako Rainier Luftwaffe Wolfcastle v dobách největší slávy. Na ty počítačové protivníky se hodí jeden velmi pěkný staročeský výraz-kokotský. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

V dnešní době hodně úsměvné téma, ale fighty pěkné, příběh místy pomalý, finále narvané akcí. 50% :) ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Virtuální realita, dřevní počítačová animace, souboje jak z Mortal Kombat a špetka kondenzované filozofie navrch. Geniální nebo dementní - záleží na úhlu pohledu. Já se ale bavil skvěle. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Larson se svým debilním blond přelivem odkazuje tento počin na úroveň odpadu. Má ten chlap vůbec jinej účes, než přiteplale rozevlátý dlouhý vlasy? Nevkusné!!! ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Celkom slusny, akcny film, ktory je napachnuty uz prachom casu, ze sa uz take filmy netocia. O akcne sekvencie nebola nudza a preto mi aj film plynul rychlym tempom dopredu. Na usmiatie boli zakomponovane pocitacove pikosky vo virtualnom svete:) Niektore hlasky vypustene do eteru ma fakt rozosmiali. Napriklad: Chcipni a podobne slova dnes trpia veselou nostalgoiu na davne casy, ktore sa pouzivali vo filmoch trpiacich 80-timi rokmi:) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek věnující se především prezentaci bojového umění je ještě dozvukem ohromného boomu přelomu 80. a 90. let, kde takto zaměřených především nízkorozpočtových videofilmů vzniklo až neskutečně ohromné množství a které dnes už bohužel zavál čas. Příběh se jako obvykle veze na značné jednoduchosti a přemírou bojových scén. Dějově se na svou dobu krapet ještě jednalo o sci-fi. Trénink boje za pomoci virtuální reality bylo v době vzniku filmu přeci jen ještě snem, i když se na virtuální realitě již pracovalo. Pro film to bylo zrealizované dobře, byť na svou dobu s maximálními grafickými možnostmi. Ale jako nostalgie to vypadá stále dobře. Dějová šablona je zachována a tak na konci lze opět očekávat vrcholný zápas. Místy mnoho patosu a reálných nelogičností, ale to už u takových snímků prostě bývá. Billy Blanks, Jalal Merhi a Wolf Larson. Co víc si přát. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Snaha jít s béčkovými herci akčních filmů stříc 90. letům a zapojení virtuální bylo dost naivní. V roce 1995 již měli akční filmy nasměrováno jinam, áčkový herci to pochopili a ani těm se tehdy nedařilo. Bez milosti je nudný film, s dvojicí, která měla již své nejlepší filmy za sebou. ()

Reklama

Reklama