Reklama

Reklama

Tygří spáry 2

  • USA TC 2000
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou tohoto sci-fi snímku z roku 1992 je Jason Storm (Billy Blanks), který je součástí ochrany podzemního světa, kam se ukryla lepší společnost ze zdevastovaného povrchu Země. Jason má za ukol ničit potulné gangy, které pronikají přes laserový štít do podzemí. Časem ale zjišťuje, že rozdělení na dobro a zlo není tak jednoznačné. (Smileface)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Před patnácti lety tohle byla pro mne opravdu pecka. Vždycky jsem miloval filmy s bojovým uměním a nekonečné řežby tehdejších "mistrů". Po slhédnutí filmu v dnešní době jsem se nestačil divit,na jaké braky jsem to koukal a ještě jsem z nich mohl být tak nadšený ... Čtyři ikony tehdejších akčně/bojových filmů - Blanks, Bolo, Merphi a Hues... Kdesi v budoucnosti se odehrává naprosto otřesný příběh, který ani není příběhem. Scénář by se vešel tak na jednu stránku papíru A4. Naprosto otřesné herecké výkony všech zúčastněných lidí, kteří dělají nesmyslné úkony před kamerou, občas jen tak nezúčastněně stojí, koulejí očima, xichtí se, ale hlavně nehrají! To vše by mohly zachránit kvalitní bojové scény. Bojových scén je zde opravdu spousta a film na nich stojí, ale také paradoxně totálně padá na hubu. Protože i tento aspekt filmu je choreograficky zcela nezvládnut. Navíc každý úder či kop, pád nebo hmat je nejméňě jednou prostřižen!! Sestříhané bojové scény Seagala jsou proti tomuhle přehledný bojový koncert! Tady není nic v přímém záběru, akce začne z nějakého pohledu, dvacetkrát se pohled změní, při hromadných bitkách divák vůbec nechápe kdo koho kam mlátí. Některé akce jsou naprosto nesmyslné a podivné. Blanks ve filmu dostane asi padesát kopanců do obličeje a přitom nemá ani modřinu... Prostě jeden velký, amatérský a nesmyslný brak. Jedinné, co se mi ve filmu líbilo, byl občasný hudební doprovod. Ani tu jednu hvězdičku nedávám za charismatického Bola, který nic extra taky nepředvede, kromě toho, že snad jako jediný trochu hraje. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Je ťažké niečo hodnotit čo sa tvári ako béčko. Billy Blanks ako Jason Storm kotrý je súčastou ochrany podzemného sveta. Jasonovi zastrelia jeho partnerku a on sa začne pomstievat. Bolo Yeung je vždy skvelý a vie bojové umenie tak isto ako Billy Blanks a do toho ešte Mattias Hues a o zábavu je postarané. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nenechte se napálit! Tohle nemá s Tiger Claws nic společného.. ano, sice tam hrajou stejní herci, ale příběh je uplně o ničem jiném. Bolo je tu klaďas a Jalal Merhi záporák a odehráva se to v post apokaliptické budoucnosti.. takže nechápu proč Češi tomu dali název Tiger Claws 2.. Jinak příběh naprostá slátanina, nezaujmulo, už i Ohnivý blesk měl lepší rekvizity než toto kostýmy horší jak čertů u nás v Praze na Mikuláše a kulisy jak by smet. Tohle už ani to drž, bum, bác nezachrání.. Herecké obsazení otřesné. Snad jediné co se mi na tom filmu líbilo bylo jen pár bojových scén a Bolo Yeung. Nejlepší na tom filmu je asi obal. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film mi coby akčně-náctiletému bohužel unikl. Dostihnul jsem jej náhodou až teď, 16 let po jeho vzniku. Dnes je to totální odpad! T.J:Scott šel jednoho dne venčit psa a našel starou vysloužilou továrnu, kam později zahnal Blankse, Yeunga, Huese a Merhia, nechal je 90 minut obíhat dokolečka jednu vytyčenou trasu a začal tomu říkat TC 2000. Ultralevné (fakt jen jedna chodba, jedno prostranství, dvoje schody a pár dveří), ultrablbé, ale doufal jsem, že to zachrání souboje. Ale selhal i tento článek (i díky dementní kameře, střihu). Borci se skládají k zemi dřív než je zasáhne noha či ruka, všechno je strašně pomalé (několikrát jsem se musel ujistit, jestli jsem na ovladači od přehrávače nezmáčknul tlačítko "zpomalit"), choreografa akčních scén zde mohl dělat i Jirka Paroubek, je to tak zoufale nudné, trapné až komické, že se mi chtělo vstát a rozflákat bednu kladivem. Blanks i Hues měli velice dobrou formu, brutálně namakaný hovado Hues mě jako jediný svým typicky akčním projevem dokázal trochu vytrhnout z toho víru ubohosti. Když porovnám Blankse ve filmech jako Karate tygr 4 nebo Gladiator, tak zde ze svých bojových dovedností předvedl asi 13krát vylouhované minimum a Yeung měl místo těch šaškáren s rukama a očima radši škubat nalitejma kozama. A za Merhiho se doopravdy stydím. No prostě paráda. Ale tak kdysi bych to asi hltal... Teď, když v akčnárnách řádí twister Adkins, sázím odpad! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Billy Blanks, Bolo Yeung, Jalal Merhi. Od tohto sa nedalo čakať nič len to, že kopance budú lietať kade tade, aj počas úmeria oboch strán ( a to netvrdím, že na niečo také príde ). A povedzte mi, chceli sme pred 25 rokmi, keď sme navštívili videopožičovňu, alebo kámošov majúcich videoprehrávač viac? Akí sme boli slabí! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Přestože český distribuční název tomu nenaznačuje, film nepatří do série Tygřích spárů. (SeBig)

Reklama

Reklama