Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talentovaná a nekonvenční mladá muzikantka Darren (Kelly McCormacková) sní o tom, že bude dělat hudbu, jakou svět neslyšel. Je však bez peněz, pendluje mezi několika brigádami a na tvorbu nemá čas. V zoufalé snaze získat peníze se zaregistruje na webové stránce, kde starší muži platí za povyražení s mladšími ženami. Nový způsob přivýdělku zavede dívku na temnou cestu, která ji donutí rychle dospět... (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

kolemjdouc

všechny recenze uživatele

ano přesně tak jako na obrázku, Darren měla v hrdle zlato.Ale nepotkala ty správné lidi a nebyla na správném místě.A vyjadřování pocitů někde stranou tancem a písní to ji nic nepřineslo.Zřejmě se na ní podepsaly i negativní vztahy v rodině kdy vinila jen matku jako terč.Do které když se trefí tak pocítí satisfakci???A ve všem hledej peníze a v totálním kapitalismu obzvlášť.Čekala jsem jiný,ozřejmující konec.To tančení a jeho obsažné vyjádření jsem jaksi nechápala.Jinak jsem v titulcích zahlédla ještě jednu herečku s příjmením McCormack je to i reálu sestra Kelly? ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Timid, Joyous, Atrocious". Tri slovíčka, ktoré dokopy skutočne definujú celkovú podstatu toho, čo chce "Sugar Daddy" povedať. V prvom rade oveľa lepší film, než som sledoval naposledy v "Daddy Issues". Tu reálne máme scénky, ktoré film niekam posúvajú a dotvárajú celkový obraz toho, čo sa odohráva v našej hlavnej hrdinke Darren. Miestami to spracúvava trošku artovo, no nikdy som nebol z filmu otrávený. Postavy sú dobré a keď začne celková situácia na Darren silnejšie tlačiť, tak to prinesie niekoľko zaujímavých reakcií a výbuchov, ktoré pôsobili skutočne skvele. Takže po hereckej a režijnej stránke je to super. Možno by som chcel dostať od filmu ešte možno trošku viac odpovedí a možno by som sa na pár miesach nebránil tomu, aby to bolo spracované trošku silnejšie. A možno niektoré scénky mohli pôsobiť pre film aspoň trošku prínosnejšie. Vo výsledku sa ale Wendy Morgan ukazuje ako schopná režisérka a som zvedavý čo prinesie nabudúce. Film ako taký asi nie je pre každého, no za pozornosť podľa mňa stál. Hodnotenie: B+ ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tématicky je Suggar Daddy velmi originální, avšak téma nezpracoval úplně nejlépe. Do světa mladých společnic je vcelku málo nahlédnuto a ve filmu se mi občas zdálo, že to spíše hrálo vedlejší roli. Škoda. Očekával jsem, že se bude jednat trochu o art, ale nakonec tu spíše ve filmu byly tak jenom 2 art scény - uprostřed a na konci. No nic, teď k plusům. Herecké výkony byly dobré, soundtracky se mi líbily, hlavně ten konečný (božííí), artové scény taky fajn a překvapilo mě, kolik tu bylo humoru. Překvapivější ještě bylo, že fungoval a zasmál jsem se. Celkově bych řekl, že škoda, že se filmu neujal někdo z více zkušenostmi, protože pak bych určitě nasolil o 1 nebo 2 hvězdy víc. Ale na režisérky první film docela dobrý. vyhodnocení: sUgAr BaBy 👶 ()

Greya 

všechny recenze uživatele

Činnosti disponovaného jádra alternativní D. označují novodobé, elementární moci svěřené častým úpadkem neuznání. Neslavnostní dojem stěhovavých náletů uhlazené muzikantky diriguje po roce takt částečné miziny s zoufalou potřebou hospodaření, no především naplnění role osudu neoslnivé tvorby. Poslední investice placené služby cukrových tatíků uceluje akt variant po touze aranžovat reputaci a ústupem času nezvyklé seance starožitníků žonglují s vývinem Darren. Vydatná ztráta uměleckých druhů, kteří fingovali přátelství a pochybovačně navinuli tlak vůči diferenci obživení, i přes nenabízené sexuální služby navazují dále na nelítostnou nepodporu kompozice skoro tělesné agrese pohlavnosti, kdy životem zaměstnaná plavovláska neelegantně brání spis citů odmítnutého spolubydlícího Petera. Odklonem času se Darren dostává do hlubších modulů testů dospělosti, kde naivita chřadne. ()

Reklama

Reklama