Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzská filmová komedie o mládenci z divočiny a jeho cestě za poznáním, že svět není poezie. Narodil se a byl vychován v džungli na Borneu. Teď je mu 25 let a přišel do Paříže a zjistil, že jeho myšlenky o velkém moderním světě neodpovídají skutečnosti. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Účel to splnilo, bavil jsem se, ale jinak celkem nic moc, největší zábava přichází až se zabijením. Hlavní hrdina má pravdu techno není zrovna nejlepší žánr hudby. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Podivný film, kterému můžete dát stejně tak odpad! jako 5*, záleží na míře vaší vnímavosti. Já jsem si taky ze začátku říkal, co je to za magořinu, ale časem jsem se naladil na tu správnou vlnu a zjistil, že všechny ty fantaskní a absurdní prvky, vyhrocené situace a tempo kulového blesku dokonale souzní s myšlenkou filmu, kterou nebudu prozrazovat, působivější bude, když to absolvujete sami. Jen bych poradil, abyste se nenechali odradit začátkem filmu, který evokuje x-tou variaci na Krokodýla Dundeeho ("čistá duše" z džungle se dostane do "civilizovaného" světa). Když to přečkáte, uvidíte film, který má mnohem blíž třeba k Byl jsem při tom. 80 % ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Víc podivínského humoru jsem asi v životě neviděl. Je to jeden z nejrozporuplnějších filmů, co jsem kdy viděl, ale když to vezmete z určitého pohledu, je to hodně k zamyšlení. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Tak tento film jen srší černým humorem. Chlapec, který zná jen džungli a orangutany je vrhnut do velkoměsta a naráží na různé lidi, ale jeho neznalost světa mu nedovolí vše pochopit. Končí to tím, že se rozhodne zabít všechny kdo mu kdy ublížili a to třeba tak, že ho přes telefonní sluchátko zastřelí... Trapné, leč vtipné. U tohohle filmu se nudit nebudete! ()

Smileface odpad!

všechny recenze uživatele

Tahleta ptákovina plná trapně nudných a debilních scének o jakémsi "člověku z džungle" který řeší nereálně blbé situace.Jeden z mála filmů u kterých jsem opravdu nevydržel do konce,ale snažil jsem se.Naprostý Odpoad!!! ()

MedullaO. odpad!

všechny recenze uživatele

je to ubohy, nerekne vam to nic, je to o nicem, bez smyslu a s trapnou snahou utvorit neco co ani utvorit nejde..fuj, uz to nikdy nechci videt.. ()

Reklama

Reklama