Reklama

Reklama

Papírový dům: Korea

(seriál)
  • Jižní Korea Jongieui Jib: Gongdonggyeongjeguyeok (více)
Trailer 1
Jižní Korea, 2022, 14 h 2 min (Minutáž: 64–78 min)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Tajemný Profesor dá dohromady partu šikovných zlodějů ze Severu i Jihu. Jejich úkol? Ukrást čerstvě vyraženou měnu budoucí jednotné Koreje. (Netflix)

Diskuze

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

NikaIn

Naprosto souhlasím. Já koukám zrovna na první epizodu a těžce mě to nebaví, tak jsem zašel kouknout sem co tu kdo o tom píše a vzdávám to a raději si pustím originál :-) 

NikaIn

NikaIn (hodnocení, recenze)

Mám za sebou prvú časť a polovicu z druhej,pár krát som to už chcela vypnúť,ale vždy dúfam,že sa niečo zvrtne. Zatiaľ veľmi zlá kópia úžasného originálu.Všetko od A po Z to isté,len veľmi, veľmi zle  zahrané.Herci bez emócie, rovnako sa tvária keď majú radosť,keď sa boja,keď sú smutný,,žiadna zmena výrazu na tvári,proste bez emócie,akoby boli po zlej plastickej operácii vypnutia tváre, alebo im tvár zmrazili,aby nevedeli svalmi na tvári hýbať,herecké výkony slabé, skôr pôsobia ako dobročinné divadlo na psychiatrickej liečebni s vyšinutými výrazmi,(ale to je typické pre hercov z Kórei Vietnamu, Číny, vyzerajú jeden ako druhý). S najväčšou pravdepodobnosťou to nedopozerám,ale dám tomu ešte šancu dva diely,ak by ma prekvapili určite svoje hodnotenie aj popis  zmením. Dúfam,že tvorcovia originálu toto zostudenie, napadnú a vytrieskajú z týchto kopirajtov ťažké prachy,aby ich už nikdy nenapadlo dodrbať veľdielo.

na příspěvěk reagoval Skarface

QiFi

QiFi (hodnocení, recenze)

Tak po několika minutách, kdy jsem zjistil, že je to jen pouhá kopírka všeho, co la Casa de papel stvořil mě dostává, že je vůbec možný, aby to Korea jen zkopírovala.. jak je to vůbec možný, že někdo něco vymyslí a cizí země to udělá úplně stejně, hlavně v této době, kdy se chodí k soudu i kvůli stejně nazvané postavě bože :D .. ještě to takhle spackat.. z postav udělat pitomce a myslet si, že je to vtipné (seznamovací scéna) určitě se na to nedá dívat.. nechat si kazit originál.. to opravdu ne.. kvalita je kvalita .. kopírování patří do šrotu .. kvalitní originál nikdo nemůže zkopírovat tak, aby to bylo kvalitní a zachovalo se to.. obsazení tragické .. některé postavy napodobili, ale zrovna typkovi tam vousy nesluší, chudák Moskva .. a to nemluvil o Denverovi .. co z něj udělal .. vlasatce tupce .. no je mi to líto. 

Smth

Smth (hodnocení, recenze)

Tak jo.. La Casa de Papel miluju (alespoň první 3 série) a ohledně tohoto jsem velice skeptický.. Ale jak vidím Jong-seo Jun, tak vím, že se určitě dívat budu.

Reklama

Reklama