Reklama

Reklama

Ari Eldjárn: Promiňte mou islandštinu

(pořad)
  • Island Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic
Stand-up / Komedie
Island, 2020, 54 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Islandský komik Ari Eldjárn si utahuje z rivality mezi severskými národy, hollywoodské verze Thora nebo batolat a jejich zvláštních rozmarů. (Netflix)

Recenze (9)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších stand-upů který jsem v poslední době viděl.Jsou tu samozřejmě i trošku slabší fóry,ale není jich moc a bohatě to vynahradí ty kdy jsem málem spadnul z gauče.Vittu,saatana,perkele...90% ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Islandský humor, se zaměřením na Skandinávii... To je zajímavé téma i pro mě. Suomi mainittu! Torille! ()

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Hodně výstižné.  Ne, že bych se chechtala jak pominutá, ale spíš jsem se usmívala, jak to trefil. Např. to, jak Islanďani komentují seriál, kde nesedí lokace apod. A fóry s Dánskem včetně přízvuku byly boží. ()

FilCroft 

všechny recenze uživatele

Ariho stand-upy mě baví už od jeho účinkování v britském Mock the Week, takže jeho vlastní speciál mě nesmírně potěšil. Nápaditý, svižný a přátelský humor! Jen jedno - kdo na Netflixu proboha vymyslel ten za uši tahající český překlad názvu? ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Príjemný stand-up na severský spôsob, Island, Dánsko, Anglicko a trochu Nórska. 54-minútová stopáž je akurátna, Ari si ide bez prestávky ako pán. Skvele napodobňuje najmä akcenty, zjavne má aj muzikantský talent. Zopár scénok nahlas rozosmialo, viacero len tak, potichšie. Pochopiteľne, keďže ide o pomerne neútočný humor, najmä v porovnaní s legendárnym Rickym Gervaisom, či Dylanom Moranom. ()

MatoPalkes 

všechny recenze uživatele

Výborné, zameranie na Škandináviu bavilo, rozdiely medzi jazykom a mentalitou veľmi vtipne odprezentované, úžasná práca s mikrofónom, dúfam že ešte uvidím viacej jeho vystúpení. ()

Reklama

Reklama