Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Česko Americký ninja 3: Krvavý hon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Davidson se jako chlapec vydal do Japonska, aby se učil u japonského mistra bojovým uměním a dovednostem ninjů, a byl poté schopen pomstít vraždu svého otce. Když vyroste a je dostatečně připraven k boji, připojí se ke svému příteli Curtisi Jacksonovi a společně s ním se vydává na jeden z karibských ostrovů, kde se koná mezinárodní soutěž bojových umění, a kde, jak doufá, narazí na vraha svého otce, obávaného teroristu přezdívaného "Kobra". Ten je totiž společně se svým komplicem Andreasem organizátorem soutěže, kterou hodlá zneužít ke svým nekalým záměrům. Hodlá tu totiž na těch nejodolnějších z nejodolnějších vyzkoušet nový uměle vytvořený virus, který stvořil ve svých laboratořích. Ideálním pokusným objektem se pro ně stane právě Sean, kterého během soutěže uvězní a infikují. Jeho přátelům Curtisovi a Dexterovi se ho sice podaří osvobodit. To je však pouhý začátek bitvy, protože Sean potřebuje protilátku, která by mu vrátila zdraví a pomstu, která by mu vrátila klid. To však znamená porazit nejprve jeho malou armádu ninjů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ak by ste sa rozhodli natočiť doma na dvore akčný bojový film, pravdepodobne by nevyzeral horšie ako táto "pecka". Je to hotový festival trápnosti, primitívnych hereckých výrazov a amatérskych bojových scén. Nanešťastie zábavnosť druhého dielu zmizla spolu s Dudikoffom. Nebyť zopár "over the top" dementných momentov, tak by to bolo na odpad. 2-/10 ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Michaela Dudikoffa nahradil David Bradley, který se umí alespoň trochu hýbat a filmu to paradoxně uškodilo – ubylo totiž těch nejhorších (= nejzábavnějších) momentů. Naštěstí se třetí díl série vrátil k poznávací značce jedničky: mraky ninjů metajících kozelce v bezpečné vzdálenosti a postižených obrnou vždy, když se přiblíží na kontaktní vzdálenost. ()

Reklama

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Dudikoff s Firstenbergem měli alespoň tolik soudnosti, že z dalšího pokračování raději vycouvali (nebo s nimi "vycouvalo" studio? Pak můžou mluvit o štěstí)! Trojka je opravdu přehlídkou toho vůbec nejhoršího, co lze v tomto žánru vidět. A Dudikoffův nástupce (Bradley) nebyl zrovna šťastnou volbou (ale nebojte, Joe Armstrong se vrátí...) ()

fefo odpad!

všechny recenze uživatele

Netusim, o co tam islo, ale vsade boli totalne trapni "ninjovia", dajaky neschopny idiot v ruzovom tielku, aka asi hlavny hrdina a nejaka aziatka, ktora bola super kung-fu skill, az kym ju nodkraglovali. A cernoch. Najlepsi bol cernoch, ktory musel vzdy vysekat idiota v tielku z pruseru, ked ho obklucili ninjovia a nemiesto razneho rezu katanou ho mlatili do brucha. Nakoniec sa idiot nejak dostane k hlavnemu zaporakovi, dostava na picu, spravi super mega prstovy ninja healing a seckych vymlaci. K tomu hra totalne idiotska hudba. Celkom vyzivna pripomienka beckovych akcnych filmov z 80 rokov. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Na dětství se nedá zapomenout, a série s am. ninjou pro mě byla vysvobozením z dlouhého nudného trávení času doma, neboť jsem býval hodně nemocný a tak jsem snil o tom jak se nechám zmenšit a z okoukaných bojových umění jim to tam těm bacilům uvnitř pěkně natřu a vykopu je jednou provždy ze svého těla pryč :)) z nostalgie za dvě, ale tenhle díl jsem měl rád fakt nejmíň. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Úloha, ktorú hrá David Bradley, bola pôvodne ponúknutá Kurtovi McKinneymu. Ten ju odmietol, lebo sa obával, že by si ho ľudia zaškatuľkovali ako herca béčkových akčných filmov. (m.a.t.o.)
  • Napriek názvu filmu je to v rámci série prvý diel, ktorého dej sa odohráva v USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama