Reklama

Reklama

Zase Vánoce

  • Brazílie Tudo Bem No Natal Que Vem (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Táta od rodiny se zasekne v časové smyčce a musí pořád dokola slavit Vánoce, i když je naprosto nesnáší. Aspoň konečně zjistí, na čem v životě opravdu záleží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No ty svatej černej Mikuláši, začíná toho být na mě trochu moc. Jasně že nejsem nijak vybíravej nebo tak, jen jsem asi takovej ten standardní/tní kokos, kterej pomalu ztrácí chápavost, čili smyslnost tohoto světa. Tak na začátek bych rád zdůraznil, že ve smyčce se nezasek táta, ale ta malá těžce nesympatická debka. Zase vánoce jsou těžce ale těžce na špici megamultikultivykrádaček, ať už se jedná o podobnost čistě náhodnou, nebo o prvotřídní úmysl, který se povedl nad očekávání. Začátek .. ten budík.. ten mě dostal. Škoda že místo kocoura se neztrácel svišť kterej stínem svýho nadrženýho vocasu předpovídá počasí. Páč Hromnice byly fakt jedinečný.. no rodinka je to superparádní, co mě trochu ztrhávalo byl nadrbanej teplej černoch. Jako dát do krásný moderní vánoční pohádky volizující se nadrbaný teplý černochy, tak na to fak musí mít člověk koule. Nic na tom nemění fak, že jeden z těchto hrdinů byl jen polotmavej. Ať si dělá kdo chce co chce, ale kurwa neměla to být pohádka ? Jinak to má spád, vcelku vtipně to baví, holčička se snaží stmelit rozjebanou rodinu, takže celkově dobrý. Výchovný. A že Santa místo na saních lítá s megaHammmmrem ? NO..... A ?      :-) ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Tak trochu i drama, nejen komedie. Chvílemi to bylo velmi smutné. Tím ale nechci říct, že by to nebylo vtipné, naopak. Film má jasné poselství, kterým mi dost připomíná Klik - život na dálkové ovládání. A stejně jako tenhle film, i tohle bylo velmi dojemné, vtipné a zábavné. Určitě doporučuji, byla jsem kousek od plného hodnocení. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Just Another Christmas Movie? A veruže nie. Just Another Christmas je celkom originálny. Síce filmov s časovou slučkou sme tu už zopár mali, ale toto je v niečom predsa len iné. Chlapík, ktorý neznáša Vianoce a ešte má v ten deň aj narodeniny, sa zobúdza znova a znova do 24. decembra, aby si uvedomil, na čom v živote najviac záleži. "Vánoce jsou ideální čas, abyste se na chvíli zastavili, zhluboka se nadechli a všimli si, že život je víc než to, co se děje, zatímco pracujeme, abychom platili účty. Že život je dobrý vždycky. Uvědomit si to je ten nejlepší dárek, jaký si můžete dát." Asi môj prvý film v portugalčine. Vianoce v Brazílii v letných horúčavách, Vianoce tak trochu inak. A menšie upozornenie, je to dosť dojímavý film, keď otec s dcérou pozerajú spolu Shreka asi najviac, ale nebudem prezrádzať viac. 70%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to je dobré prostě chlápek nesnáší Vánoce jelikož se na ně narodil a štve ho, že nemůže slavit narozeniny tak jak chce jelikož přednost mají ty Vánoce, ale zhruba od 30 minuty a od scény kdy jakoby vymění ženu to jde do háje. Humorné scény klesnou na nulu a je to spíše taková depka, která mě připomněla film Klik Život Na Dálkové Ovládání (že by inspirace?). Navíc pokud nad tím začnete přemýšlet více tak to nedává ani smysl pokud jakoby den spal a nikdo ho neprobudil tak se ty události nemohly ani stát, když se to vázalo jako by na jeho život a byl jejich činitelem. 60 procent ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Just Another Christmas" sa svojím obashom tvári ako tradičný film s časovou slučkou, no v momente ako sa to udeje prvýkrát, pochopil som, že to bude niečo trošku iné. Jorge sa síce každé ráno zobudí na Vianoce, no súčasne je už o rok neskôr. Začne v roku 2010, na druhý deň sú Vianoce 2011 a tak ďalej až sa dostaneme ani neviem kam. Predpokladám ale minimálne do roku 2030. A vidí ako sa svet a ľudia okolo neho menia, no niektoré veci sú stále rovnaké. Ale nebudem prezrádzať. Film je vtipný, má dobré srdce a rovnako aj lekciu, ktorú si z neho máme na konci my a rovnako aj náš hrdina zobrať a je podaná spôsobom, ktorý vie chytiť za srdce. Myslím si, že časť keď Jorge so svojou dcérou konečne pozerajú spolu "Shrek The Halls" je emocionálny highlight celého filmu. Som tiež rád, že film prinesie aj niekoľko častí, ktoré ma príjemne prekvapili. Ako napríklad, že od určitého bodu sa jeho život opäť začne otáčať správnym smerom keď svojej žene povie niečo, čo je dôležité. A nerozpadne sa to všetko úplne. Dalo to filmu trošku inú cestu, ktorá bola silnejšia ako keby sme videli to isté čo roky dozadu vo filme "Click". Hoci mi film v mnohom pripomenul práve spomínanú Sandlerovku, našlo si to spôsob ako ísť trošku vlastnou cestou. A to oceňujem. Problémy s filmom (teda okrem toho, že sú tu povedomé momentky) sú pre mňa hlavne dva. Technológia a starnutie postáv. Ideme roky dopredu, no nemal som nikdy pocit, že by sa svet alebo naši hrdinovia nejako zásadne zmenili. Keď ich uvidíte na konci, tak je pravda, že Laura možno trošku zostarla, ale nepôsobilo to úplne prirodzene a skôr to urobili tie kratšie vlasy. Takže toto úplne film nedal. Ale inak si myslím, že ide o dobrú dramédiu pre celú rodinu. Aj sa zasmejete, aj prídu nejaké tie slzy. Verte mi. Hodnotenie: B ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Riu de Janeiro v prosinci 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama