Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Diskuze

Peregrina

Peregrina (hodnocení, recenze)

jak to prosím skončilo? Usnula jsem, ne vlastní vinou, ale vinou prášku na spaní v momentě, kdy Corky řekla, že jsou prachy v kýblu s barvou....prosím, jak to dopadlo? Díky, P.

Darren

Darren (hodnocení, recenze)

A která? Tilly nebo Gershon? U mě vítězí Tilly celkem jednoznačně :)

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Dudek. No, možná by mohla vyjít ještě nějaká special uncensored version, kde by to bylo ještě kapánek ostřejší. :-)

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Rob Roy: Já jsem si hlavně všiml, že u toho hrála She´s a Lady v podání Toma Jonese. :-) Za což bych klidně přidal i půl bodu navíc... No, teď když jsem si ten film koupil (za 200 v Tescu, jak jinak) tak se ještě jednou mrknu speciálně na tu lesbickou scénu, jestli je fakt tak dobrá, jak se všem (včetně mě) zdálo.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Všimněte si, že v poslední scéně, konkrétně v jednom z posledních záběrů, kdy se kamera zvedá do nadhledu nad to červené auto, tak je v odrazu v předním skle zřetelně vidět kamera

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama