Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Recenze (201)

xmy 

všechny recenze uživatele

Velice podařený napínavý neo-noir. Skvěle napsaný, zrežírovaný a zahraný - člověk by ani neřekl, že se jedná o debut slavných bratrů (dnes už vlastně sester;o). 4*+ ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Hned vedle Fucking Åmål jednoznačně můj nejoblíbenější film s lesbickou tématikou. Ubírá se totiž naprosto suverénním a nečekaným směrem narozdíl od jiných, často šablonovitých lgbt výstřelů do ticha, kde se jen nimrá v citech a společenské nesnášenlivosti. Určitě je třeba točit víc děl, kde neustále nejde o to samé a kde je nějaký děj "navíc" kromě toho, že se do sebe zamilují dva lidé stejného pohlaví a buď se za to nenávidí oni sami, nebo je za to nenávidí okolí. Chce to víc lesbian noirů, lesbian fantasy, lesbian thrillerů. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

AK POVIEM ÁNO, VYTIAHNEŠ TU RUKU? Začína sa to mierne eroticky, keďže sme svedkami lesbickej lásky hlavných predstaviteliek, ale už čoskoro nás prekvapí napínavý dej. Ako Thelma a Louisa sa aj tieto hrdinky rozhodnú uniknúť doterajšiemu spôsobu života a preto sa rozhodnú ukradnúť peniaze mafii. Naplánujú si dokonalý plán, ale zabudli, že ľudské konanie v situácií ohrozujúcej život (existencionalizmus) sa nedá predpovedať. Priateľ jednej z nich sa totiž zachová neštandardne, čo rozpúta sériu nečakaných udalosti. Surodencom Wachowskim sa po Matrixe podarilo natočiť film iného žánru, film s množstvom násilia a viacerých zvratov. VIEŠ ČO NEZNÁŠAM NA SEXE SO ŽENAMI? TO VEČNÉ ČÍTANIE MYŠLIENOK. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Ze začátku až příliš béčkově, ale díky zásadnímu zvratu zhruba v půlce je to až do konce velmi zábavné. Bratři Wachowsti uz v tomhle filmu ukazují svůj talent pro práci s kamerou, střihem a dalšími technickými aspekty filmu. ()

Meg.x 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsme narazila v jednom žebříčku, kde se hodnotily nejvíc sexy filmové scény a musím říct, že žebříček nelhal. Jedná se o velmi odvážný film na to, že byl natočený před patnácti lety. Děj byl celkem jednoduchý, žádné vedlejší linie, ale po celou dobu snímek provází úžasná kamera. ()

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Příběh prostej jak namazanej rohlík a celý to vymyslela "Korkííí" do který se zabouchne "Ví", která umí nejen "Sízara" přesvědčit svými ženskými zbraněmi, ale i dokonalou sociální manipulací. Viděl jsem to dávno, mrkl jsem znova a vychutnal si tento "gangsterskej" film. Takže bacha na tenský zdi mezi sousedy ;-) ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Dvě chytré lesbičky převezou né moc bystré mafiány. Jeden by neřekl jak na pohled zajímavě může působit krev z rozstříleného těla v rozlitém primalexu:) 3,5* ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Komorní thriller, kterej i s minimální výpravou a pár postavama nabízí víc napětí než lecjaká mnohonásobně dražší žánrová konkurence. Scénář sice v jádru neni nic extra objevnýho, ale obsahuje pár dobrejch zvratů a hlavně je fakt pěkně převedenej na plátno. Skvělou práci nedovedli jenom sourozenci Wachowští za kamerou, ale ohromnej kus práce odvedly před kamerou Jennifer Tilly a Giny Gershon (marně pátrám v paměti, kdy jsem naposledy viděl tak funkční chemii mezi filmovym párem). Z těchlech skromnejch a nenápadnejch bijáků, který příjemně překvapěj, mám vždycky velkou radost. Za casting, atmosféru a filmařinu čtvrtá slabší hvězda. ()

ecis 

všechny recenze uživatele

Vyborny mix krimi, mafie, thrilleru, noir, erotiky. Cloveku sa nechce verit, ze Jenifer Tilly mala v case natacania filmu skoro styridsiatku. Vyborne som sa nenudil :) Excelentny Joe Pantoliano! ()

waska 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné erotické překvapení :) výborná režie a propracovaný příběh dioplněný dobrými herci, nemám skoro co vytknout. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Film sa trošku pomalšie rozbiehal, neskôr však ponúkol veľmi slušnú zápletku a dej pospájaný z nie veľkého množstva postáv a možno ešte menšieho priestoru, čo však absolútne nevadí. Výrazný nadpriemer. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Velmi uspokojivá prvotina sourozenců Wachowských. Erotickým, lesbickým nábojem protkaná nápaditá gangsterka s několika kamerovými nápady, které Wachowští úspěčně použijí později v zelenočerném světě Matrixu. Příjemná záležitost - 75 % ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut vypadalo na slušně a poměrně zostra rozjetý lesbický příběh, jedna klasická krasavice - vždy dokonale upravená bruneta na řádných jehlách, ovšem s trochu dětským výrazem, druhá tak trochu vypadající jako kluk, ovšem z očí jí koukalo všechno možný, od začátku to mezi nima jiskřilo, až jsem si myslel, že mi chytne televize, holky to rozjely v pelechu hned chvíli po začátku. Ovšem po chvíli se z toho vyklubalo... já nevím, jak to přesně nazvat, taková trochu až srandovní zápletka, jak dvě lesbický kočenky chtějí ochcat ostrý mafiány... přišlo mi to spíš až směšný, jak takový nýmandi ojebou mafiány, postřílej mafiány, pak jedna kočka rozstřílí svýho amiga jak řešeto...no to už by stačilo. Dvě * za děvčata, když byly spolu samy, koukalo se na ně pěkně, ale pryč s tím z disku. Jo aha, ono je to z r. 1996, tak to taky ledacos ospravedlňuje, dneska už to působí trochu zvětrale. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře natočené, skvělá hudba a bezchybný Joe Pantoliano. Při jeho kreacích jsem si několikrát vzpomněla na Fargo. Dámy, zejména Jennifer Tilly, poněkud jednostranné, ale co už. Bohužel mi scházel konečný tah na branku, protože jsem očekávala poněkud vyhraněnější konec, ne červenou knihovnu. Inu, divák nesmí mít nereálná očekávání. ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, ale skvěle zpracovaný příběh, který stojí za zhlédnutí. Asi bych si nedokázala v hlavních rolích představit někoho jiného než zrovna Jennifer Tilly a Ginu Gershon. Přestože jsem o těchto dvou herečkách v životě neslyšela, po tomhle snímku mi nejspíš jejich jména v té hlavě utkví. Je zábava, že do poslední chvíle není zcela jasné, jestli se bude jednat o veselý či smutný konec, ale o tom to právě je. Když se to tak vezme, je to částečný, záleží z pohledu jaké postavy se člověk dívá. ()

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Nevšední podívaná, kterou nám připravili bratři Wachowští je vskutku pastvou pro oči. Film jsem si opravdu užil. Větší dojem na mě udělala Gina Gershon než Jennifer Tilly, ale celkově sehrály skvělou partii. ***** ()

Dantte.. 

všechny recenze uživatele

První třetina sblížení trestankyně a mafiánské holky je skvělá, baví mě, má náboj i kouzlo netradiční romance. Prostředek je už horší, dostavila se i nuda, což vynahradil závěr, který byl napínavý a při "mučící" scéně tuhla krev v žilách. 70 %...Tilly i Gershon jsou holky k sežrání :-D. ()

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama