Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

tron 

všechny recenze uživatele

Vizuálne rajcovnú PASCU som videl pred MATRIXOM 2 - 3 a na jej konci som si s uspokojením pomyslel, že už sa o Wachowskích nemusím báť, že sa dokážu zorientovať aj v inom žánre, než len sci-fi. Prvá polovica je neznesiteľne eroticky dusná a minimálne jedna scéna je neuveriteľná; neviem, ako do niečoho takého režiséri relatívne slávne/známe herečky nahovorili. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Mafiánská pipka zahraná spíše roztomile než dobře Jennifer Tilly(ovou) a naopak velmi přesvědčivá Gina Gershon v roli jakési údržbářky, která čistí odpad tak, že se jednomu otřesou preference, se napřed sčuchnou za účelem radovánek (...dost dobrý..), aby pak vymyslely, že Violetinu páníčkovi, který - ač mafián - je celkem trouba, štípnou prachy. Svižní a příjemní The Wachowski brothers za pěkné 4*. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„TEĎ VÍM, CO CHCI. JÁ UŽ CHCI ODTUD PRYČ. JÁ CHCI NOVÝ ŽIVOT. VÍM, NA CO JSEM ČEKALA, ALE SAMA TO UŽ NEZVLÁDNU. POTŘEBUJU TVOJI POMOC, CORKY…“ /// Holka svádí holku a jako chlap voceňuju prostor pro představivost detailů (si moh rovnou napsat, že maj všichni poslat parchanty chrápat!). Braši Wachovští a kameraman dělaj co uměj. A voni uměj, takže stejně dobří jako v sexuálních praktikách jsou i v těch mafiánskejch (tady už stačí tý představivosti míň). Postavy (téměř) nevystrčej prdel z baráku, takže se tady vodehrává až divadelní podrazárna, ve který kromě sexy šťáv teče i krev. Holky klamou tělem, a překvapivě(?) i mozkem. Hlavně z (budoucí) pokerový šampionky Jennifer Tilly su na větvi. Ten její hlas mě bude budit ještě … no nic… Fakt dobrej scénář a zajímavá kamera! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám sbírku podrazů. 2.) Chcu dokázat starý, že se ženskejm nedá věřit. 3.) Thx za titule ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

movie 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek. Wachowski se rozhodli příběh omezit prostředím a z toho čerpají řadu velmi napínavých scén. Herečky jsou opravdu šikulky, erotické scény (jedna nebo více, podle toho co považujete za erotické) opravdu dobře natočené a Joe Pantoliano asi ve své nejlepší roli. Rozhodně lepší než dvojka Matrixu :) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Moc příjemnej thriller o balíku ukradenejch peněz. Potěšilo mě, že se zde nevyskytuje příliš mnoho postav, to mě v gangsterkách většinou ubíjí, páč si ty jednotlivé gangstery a podrazáky nemůžu zapamatovat a rozlišovat. Nejvíc mě ale bavilo to erotický lesbický dusno, to bylo hodně fajn :) Zkrátka hodně povedenej debut tehdy-ještě-bratrů Wachovských. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama