Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Manning (John Bromfield) se vrátil z války v Koreji do Tucsonu a chce se stát malířem. Žije u své matky, nemá holku, sám cítí, že Picasso z něj nikdy nebude a z toho všeho chlastá. Večer ožralý nastartuje auto, snaží se sbalit servírku Frances Slacks (Julie London), zpěvačku v baru Irenu Crescent (Alika Louis) a nakonec zasněnou Christy Rowen (Patricia Blair). Ráno se probudí s šílenou kocovinou a zjistí, že je podezřelý z vraždy, protože někdo v noci obtěžoval ženy a jedna z těch, po kterých opilý vyjel, byla zavražděna. Frances mu poskytne alibi, aby se dostal z cely, ale policie rychle zjistí, že z lásky k němu lhala. Podaří se dvojici rozluštit záhadu v omezeném čase, který jim zbývá? (Peabody)

(více)

Recenze (3)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Joe je neúspěšný umělec, který žije s matkou a snaží se najít dokonalou partnerku, což se mu nedaří a tak pije a pije a pije. Během nocí, kdy se opilý toulá městem je jedna dívka napadena a druhá zavražděna a z Joea se stává podezřelý číslo 1. Hodně solidní noir s neznámými herci a fajn atmosférou maloměsta. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

neznamy noir film, teda neznamy hlavne v SK a CZ nizinach, kotlinach a pohoriach. Atmosfera malejho mestecka bola fajn, a ako noir je to doslova tuctova detektivka, hladanie vraha sa vyriesi za chvilu, retronuda   : 56 % ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Príjemný malomeštiansky noir. Sympatický lúzer – neúspešný maliar bývajúci s matkou, zapíja frustráciu a motá sa po mestečku. Na druhé ráno je obvinený z vraždy barovej speváčky, s ktorou prišiel večer do kontaktu. Aj keď má príbeh svoje naivné momenty, vraha len tak ľahko rozhodne neuhádnete. (Dialóg: - Vypadni, si opitý! - Nechaj ho, je len sentimentálne opitý.) ()

Reklama

Reklama