Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Baseballová hvězda Sparky Smith se zraní při natáčení reklamy a s jeho kariérou je konec. Zároveň je vyhozen i z místa trenéra týmu. Vše se zdá být ztracené, ale v té chvíli dostane nabídku na trénování ruského baseballového týmu před olympiádou. Rozmrzelý Sparky nabídku neochotně přijímá a postupně zjišťuje, jak nelehký úkol před ním stojí. Často se dostává do situací, kdy má chuť všechno zabalit, vrátit se domů a zapomenout na baseball úplně. Trénuje naprosto nezkušené hráče a zároveň se potýká se zcela odlišnými poměry v Rusku, na které není připravený, i s ruským trenérem Voronovem, se kterým si nepadli příliš do oka a který má na všechno opačné názory. Postupem času ale přichází práci na chuť, začne v ní vidět smysl a rozhodne se, že tým Sovětského svazu přivede až na olympiádu. (gachik)

(více)

Recenze (3)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Hráči hrající v brankářských lapačkách a kuchyňských chňapkách, Manuel z Kuby který na všechno dohlíží a Rusko vyobrazené, jako totální pravěk :-) Tak si vzali amíci na paškál tehdejší Sovětský svaz a jejich baseballový manšaft, složený z hokejisty, tenisty, házenkáře a jiných všestraných sportovců :-) A nedostatek vybavení? Černý trh :-) Vyměníte walkmena za dřevo, dřevo za hromadu šampónu, ten za větší hromadu kondomů atd. až získáte požadované vybavení a dva walkmeny :-)) Tahle dobrá sportovní komedie určitě potěší všechny milovníky sportu a dobré zábavy. To by jistě tvrdil i Manuel z Kuby :-)) ()

gachik 

všechny recenze uživatele

I když je děj lehce předvídatelný, je to příjemná oddychová komedie, ve které je poměrně dost opravdu vtipných míst. Malinko mi vadilo, jak je z filmu cítit, že Amerika je všem daleko lepší, daleko vepředu a Rusové jsou ve všem zaostalí, ale pokud se přes to přenesete, budete se dobře bavit. PS: Můj veliký favorit je Manuel z Kuby, Manuel říká: "Podívejte se na film a pochopíte" ;-)..... ()

Reklama

Reklama