Reklama

Reklama

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mě to nepřišlo tak špatné, i když je to spíš pro fanoušky béčkových hororů. Mám rád dinosauří filmy a líbila se mi celkem i stop motion provedení, největší škodou je to že to monstrum je v některých scénách děsně gumový. Ale byl jsem celkem spokojený. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tu sa skôr ako na akčné sekvencie a teror titulného monštra, snímok zameriava na to, ako si niekoľkí miestny burani ( myslím aj fízlov ), premeriavajú genitálie. Ľudský ,,superhrdinovia,, tohto filmu, majú okrem toho ešte jednu povinnosť. Udržiavať si vzadu čo najdlhšie vlasy, pretože majú pleš. Móda? ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Veľmi biedny film.Prebudený gumený plesiosaurus,nesympatický domáci vidláci,zvlášť jedná nerozlučná dvojica.Dej filmu je kdesi v Oregone.Plesiosaurusovi zachutili ľudia,tak ich žerie a na koniec sa vyberie aj smerom na mestečko.Ale do mesta nedôjde,miestny šerif ho dostane.Bolo tam síce aj trochu humoru,ale skôr takého trápneho.Šmejd zo 70.rokov ()

Mol 

všechny recenze uživatele

MY FIRST RESPONSIBILITY IS TO SAVE HUMAN LIVES, NOT SEA SERPENTS! Námět suprovej, lokace celkem ušla, šerif obstojnej, ale co film pohřbívá, tak je nešťastně vybraný hudební doprovod a dva šašci, co půjčují lodičky, kteří film degradují na sebe parodii. Kdyby se film bral více vážně, tak se mohl stát kultem v béčkové komunitě. Co na filmu rozhodně nepochopíte, tak je to, že všichni obyvatelé jsou hluší jako polena a několikatunový prehistorický ještěr se k nim přikrade potichu jako ninja, aniž by to kdokoliv z nich postřehl. Ale najdou se i skvělá místa; například taková honička s vrahem je docela adrenalínová.. ()

Reklama

Reklama