Reklama

Reklama

Doupě rváčů

Trailer 1

Když speciální policejní jednotka vyrazí dveře undergroundového klubu rváčů s názvem Knuckledust, objeví sedm podzemních pater skutečného pekla, naplněných mrtvolami nesčetných bojovníků, zabijáků a zločinců. Pouze jeden do bezvědomí zbitý muž, který sotva dýchá, je stále naživu: Hard Eight. Pochybný vládní úředník je již na cestě, aby ho odvezl pryč. Vrchní inspektorce Katherine Keatonové a jejím týmu zbývá devadesát minut na to, aby ho vyslechli a zjistili, zda je jediným přeživším šťastlivcem, nebo naopak masovým vrahem. V pavučině všudypřítomných lží a korupce vyvstává otázka: "Kdo je skutečný zločinec?" (Cinemax)

(více)

Recenze (19)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ovšem to byla exkluzivitka a ten soundtrack. Mělo to dynamiku, nápady, skvěle napsaný postavy, trošku ujetosti, což vždycky ocením. Prostě ňamka. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatické akční béčko, které kdyby do ruky vzal zkušenější režisér, je to solidní nářez.Má to celkem zajímavý příběh o underground Klubu provádějící zápasy na život a na smrt, kde vlítne policie a nalezne tam 7 pater mrtvol a jediného přeživšího, který je odveden na stanici a vyslýchán. Ve flashbacích sledujeme hlavního hrdinu, který na každém patře bojuje s jiným protivníkem.Hlavní hrdina je slušný borec, kterému se dá fandit a martial arts schopnosti bezpochyby má. Zaujmou i protivníci, kteří jsou většinou velké hovada, s kterými by nikdo bojovat rozhodně nechtěl.Líbila se mi neotřelá stylizace, dark country- blues muzika se zde hodila a dojde i na pár menších zvratů. Trochu zamrzí, že zde není Gore, v tomhle béčku by se to náramně hodilo, ale naštěstí dojde na pár pěkných zlomenin a fight ve výtahu je parádní.Kdyby se celý film zaměřoval na procházení patry jako v Raidu, tak bych šel s hodnocením ještě výše, bohužel takhle místy film doplácí na nevyvážené tempo. 6/10. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dobrý, i když comicsově absurdní příběh, okázale moderní forma, trocha bizarních výjevů, zajímaví herci, rychlopalné dějové tempo se spoustou (očekávaných) zvratů, pár pohledných bitek, mizerná rozskákaná ruční kamera v akčních scénách, vysoká kadence střihu i střídání žánru groteskního a komediálního se žánrem akčním a vážným. A to je v mých očích bohužel i hlavní kámen úrazu, protože grotesknost a komediálnost znatelně akčnost a vážnost převyšují; kdyby tomu bylo naopak, trefili by se mi tvůrci do vkusu ještě mnohem líp. Několik momentů je sice opravdu vtipných, ale mnohem víc je jich spíš křečovitě rádoby vtipných, někdy až trapných. Propříště doufám u podobných filmů ve výrazně temnější notu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dost často v hlavě strašila myšlenka, co by s tím dokázali udělat Ritchie nebo Tarantino, v ideálním světě oba dva. Inspirace tu byla znatelná. Největší slabinu vidím v akci, kterou decimuje  kamera, která se často nepochopitelně úplně zblázní. Druhým mínusem je nadužívaná ukecanost. Spousta replik je povedených, to zase jo, ale zároveň je tu dost takových, kterým chybí přirozená lehkost. Ale humor vesměs funguje a o tom to je. Pobaví i závěr, který přinesl řadu zvratů, že jsem měl problém se v tom vyznat, ale do toho celkově mišmašového pojetí zapadal. Co naopak oceňuji je casting, který vyšel na výbornou a bavil mě blikající neonový vizuál, který obyčejně moc nemusím. Suma sumáru slušná akční jednohubka, která sice měla navíc, ale i tak potěšila. 65% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku zaujímavý mišmaš arénovky, akčniaku, detektívky a Tarantinovsky/Ritchieovsky bláznivých postáv, ktoré vtipne kecajú o ničom. Čím ďalej tým viac je to prekombinované a nakoniec sa dozvieme, že všetko so všetkým súvisí. Druhá polovica ma už príliš nebavila a pripomínala mi Carnahanove nepodarky typu Smokin' Aces. Chce to byť cool za každú cenu, ale je to fakt prehnané. V jednotlivostiach je to ale ok a ako celok zaujímavá hovadina na jedno pozretie. 5/10. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě dobrý film. Čekal jsem jednoduchou mlátičku a hle, není tomu tak. Akorát akce mohla mít lepší dynamiku, to je pravda. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Kickboxer na cracku. Dokonalá prdel pro mně. Přesněji-krvavou prdelí vymalováno jest. Od ,Sejmi je všechny´ tu snad taková akční bžunda nebyla (a skvělá muzika). ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

pribeh me moc nebavil, ale ty komedialni casti byli k nezaplaceni :D hlavne me pobavila postava Gethina Anthonyho, ten jeho uces z 80. let a to jeho "hrani si na drsnaka" (+ mel docela sick outfity). pak jak jeho postava “zmizela” (no spoilers), tak me to zacalo nudit. ale jinak doporucuji, bylo to urcite hodne zajimavy, jen me to moc nechytlo. || - “𝚆𝚑𝚊𝚝 𝚑𝚊𝚙𝚙𝚎𝚗𝚎𝚍 𝚝𝚘 𝚢𝚘𝚞?” - “𝙲𝚘𝚌𝚊𝚒𝚗𝚎.” 👊🏻🚨 ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

"Her siren call luring me into the depths of hell once more." Chtělo by to pevnější vedení a mohla to být velice solidní béčková řezničina. Neonovej a hodně barevnej vizuál je zajímavej, ale po čase se okouká, souboje nejsou nijak extra a závěrečnej twist je celej takovej na sílu. Přitom to potenciál fakt má, ten nápad není vůbec blbej. Jenže tady to je chvílema akční a vážný, pak se najednou začne neskutečně hláškovat a vtipkovat a mezitím trochu žánrově film naráží na jakousi komiksovou notu. Přičemž jsem měl pocit, že pan režisér a scénárista v jedné osobě moc neví, co chce vlastně natočit. A to je docela proublem! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Sympatické a štýlovo sa tváriacie béčko, ktoré má aj priblblý vtip, ale aj akciu a na moje prekvapenie celkom slušný záver. Odohrané nadpriemerne, casting fajn, technicky fajn, ja som na pomery béčka spokojný. ()

LEATHERFAC odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotská píčovina bez jediného sympatického herce, která od začátku prudí a nezaujme ani po přetočení kousek vpřed. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů musí splňovat tři věci. 1. dostatek akce, aby nenudil, 2. vtipné hlášky, aby rozesmál a 3. inteligentní závěr, aby pobavil. Doupě všechno splňuje, ale… Akce nechybí, je i dostatečně násilná a krvavá, ale je tam i spousta hluchých a zbytečně prokecaných míst. Hlášky sice padají, ale žádný Pulp fiction se nekoná, jsou spíš úsměvné než vyloženě vtipné. Závěr se snaží být inteligentní a nečekaný, ale je to možná až moc překombinované. Takže ve výsledku za tři. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Svůj styl tento film rozhodně měl. Jeden čekal, že se tu neustále bude bojovat, ale tomu tak není. Je tu pár akčních sekvencí, nějaký svůj vizuál, hromady hlášek, který někomu sednou více a někomu méně. Herecky na pohodu, ale já jsem do jedný hnědý prdele vůbec nechápal na čem jsem. Druhá půlka při výslechu jakmile začala tak jsem se malinko začal hroutit. Pro né vyloženě zdatné angličtináře je to malinko očistec, protože i titulky se nedají stíhat a tak Vám zrovna poslední klidně tři slova vypadnou z kontextu. Hodně se mele, snaží se to dlouho objasnit něco jak v SAW, ale tam to bylo skvěle podaný. Zde jsem bohužel skončil na švestkách, takže příběh o jednom Hard Eight v několika jménech neměl pro mě vítěze. Každý má sice rád určitý styl hudby, ale zde to fakt nesedělo. Některý kytarovky prostě do scény vyloženě mimo mísu. Jak už někdo psal. Chvílema styl alá Guy Ritchie.Ale jen to nebylo učesaný na pěšinku, ale hodně na styl, když se ráno vzbudíte. Co je nejhorší, že z filmu prostě vypršela aura a hlavně jsem přestal mít zájem jak to vůbec bude probíhat. Nevím jestli jsem byl zmatečnej já nebo ten film takhle měl vypadat, že se překecá on sám. 55% ()

chrisler 

všechny recenze uživatele

Dobrý príbeh, dobre postavy, super hudba, neuhadnutelny koniec. Jasné, je to lowcost film ale o to väčšiu poklonu si to zaslúži. ()

Reklama

Reklama