Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela se vrací po patnácti letech do rodného domu, který opustila krátce po smrti své matky. Vrací se z Afriky, kde vystudovala, vdala se a porodila syna Jérémieho. Za občanské války přišla o muže, a tak se rozhodla, že se synem odjede do Evropy. Doma se jí dostává různého přijetí. Otec jí vyčítá, že zavinila matčinu smrt, sestra Irene se obává, že jí přebere manžela Paula. Návrat domů nemá jednoduchý. Setkává se se svou někdejší láskou, s malířem Christianem, který však krátce po jejich setkání umírá. Neví se, zda spáchal sebevraždu, anebo šlo o nešťastnou náhodu. Angela jako by se nemohla zbavit starého prokletí. Otec ji vyhání z domu a Angela se spolu Jérémiem usadí v domku, který zdědila po matce (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Jakubisko 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za nádhernou přírodu - do těchto končin jsem vždy toužil zavítat. :) Jinak to je klasický seriálový brak, kterých nám bohužel Francie poslední dobou servíruje více než je zdrávo. ()

Reklama

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších hrůz současné evropské televizní produkce, na níž muselo spočinout mé oko. Strašné výkony, dialogy na úrovnií základní školy a celé je to tak nemožně politicky korektní, že to snad ani nemohli autoři myslet vážně. Francouzi, hloub už ale snad neklesnete, v tom je pozitivum. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Národe Truffautův a Godardův, máš ty tohle zapotřebí? Tuhle telenoveloidní pseudodetektivku s hereckými výkony, za jaké by se styděli i žáci páté třídy na vánoční besídce? Kterou člověk snese v dávce maximálně jednoho dílu a to ještě s odůvodněním, že je to vlastně lákavá reklama na návštěvu nesporně nádherného koutu světa? No jo, já vím, že by mi na to každý Francouz odpověděl: "Národe Formanův a Kachyňův, zameť si před vlastními gynekologickými ordinacemi, pouty a letišti a sklapni, merde!" ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama