Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cindy je mladá dívka z Brooklynu. Jejím otcem je italský emigrant a její nevlastní matka využije každé příležitosti, aby Cindy připomněla, že byla počata z hříchu svého otce s jistou lehkou dívkou. Samozřejmě nesmí chybět dvě rozkošné nevlastní sestry. Rodina se přestěhuje do Říma a nevlastní matka Muriel doufá, že se jí s dceruškami podaří proniknout mezi vrstvu římské aristokracie. Ironii osudu, tak jako v pohádce "O Popelce" je to Cindy, kdo potká, aniž by to tušila, pravého prince Mizia. Jeho rodiče samozřejmě jejich lásce nepřejí, ale na konec, tak jako v pohádce, všechno dobře dopadne a Mizio a Cindy mohou být spolu jako Popelka a její krásný princ. (Multivideo)

(více)

Recenze (100)

johhny007 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších muzikálu co jsem viděl . Příběh o mařce co zpívá jak Chipmunk se fakt nevyvedl to si radsi pustim Justinka :D ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád osmdesátky, ten si tento povedený, atmosferou nasáklý osmdesátkový romantický biják vychutná. Je sice pravdou, že některé scény svou kostrbatostí atakují hranice českých papundeklových pohádek ze sobotního odpoledne, ale patos k osmdesátkám prostě patří. Jen taková poznámka, flegmatický maminkovský dabing Dany Černé se k temperamentní hlavní hrdince moc nehodí. ()

MeGab odpad!

všechny recenze uživatele

Tak otřesné herecké výkony a neduchaplný scénář se vidí málokdy. Na mém hodnocení filmu se podepsal i příšerný dabing, jeden z nejhorších, s jakým jsem se kdy setkal. (Doplňuji komentář z 20. minuty filmu o komentář ze 40. minuty – Nemám s romantickými filmy problém, ale tohle není romantický film. To je komedie. Ten film je totiž tak stupidní, až se mi téměř chce smát každému záběru :-D.) ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Film, který mě nutí si uvědomit, že moderní pojetí staré předlohy ukazuje neměnnost snů a tužeb po mnoho generací. Popelkovský motiv bude pořád žít, protože musí být nádhera ho zažít na vlastní kůži. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Ešte teraz sa mi otvára nožík vo vrecku, keď si spomeniem na ten priblblý, neprítomný pohľad Mízia, ale nemôžem inak..proste nostalgia z detstva :) ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu velká klasika (ve své době to byl opravdu hit!) a skvělé písničky Bonnie Bianco, na druhou stranu příšerně pitomoučký příběh a vymydlený Pierre Cosso, který předvádí jeden z nejhorších hereckých projevů ever. 55% P.S. Proč je k čertu mezi žánry fantasy?! ... ()

kuduka 

všechny recenze uživatele

Přidávám se ke skupině nadšených fanoušků/fanynek, kteří jako sotva náctiletí sledovali příběh hubaté zpívající Popelky a toužili zpívat jako ona, vypadat jako ona a zažít to co ona. Jeden z filmů s velkou citovou vazbou a krásnými asociacemi na dětství, u kterého je úplně jedno, že třebas hlavní hrdinka neumí vůbec hrát. ()

TerReZas 

všechny recenze uživatele

Žiji v 21. století a proto mi 80. léta neřikájí tolik, jako lidem, kteří v té době žili. Proto mi moda i hudba připadá cizí a film jsem si neužila. Ale princ měl krásný domeček ve skleníku. :D ()

moriero 

všechny recenze uživatele

V českých titulcích na začátku je řečeno vše: italská rocková pohádka o Popelce. Je to tam tak doslova. Nic víc od toho nečekejte. Navíc točeno v roce 1983, co byste čekali jiného? Když se s tím vším smířite, já to udělal, byl jsem nadšený. Bonnie Bianco je fakt roštěnka a navíc s jedním z nejúžasnějších hlasů, jaký jsem kdy slyšel. Něco jako Jennifer Rush, a to je těžký kalibr. I když je můj hudební vkus trošku jinde, Bonnieiny písně JUST A FRIEND, LOVE YOU TOO MUCH a IT´S GOODBYE jsou jedny z nejlepších rockově tanečních písniček 80. let. P.S. Viděl jsem i původní čtyřdílnou sérii, ze které nastříhali tenhle ten film. Je zbytečně zdlouhavá, nicméně vysvětlí některé dějové zvraty, jako například: jak se na začátku Harry dozvěděl, že jeho dcera natáčí ve studiu písničku (řekli mu to ve škole, kde Cindy hledal), scéna v Harryho snacku byla fakt zbytečná, ale moment, kdy se ptá ustrojená Cindy livrejovaného sluhy v paláci: "Tak co, už dobrý? Můžu dál?" dává smysl jedině tehdy, když si pustíte nesestříhanou verzi: Cindy chtěla na bál vtrhnout v civilu a tento konkrétní strážný ji nechtěl pustit dál. Musela proto ukrát růžové šaty jedné ženské. A taky potěší vystřižená scéna, jak Marianne šermuje mečem s Mizziovou matkou kněžnou. ()

nikinikiniki 

všechny recenze uživatele

Úžasný film respektive pohádka, která se musí líbit snad každému. Taky to doplňují super písničky, které dodnes hrají v rádiu ;) ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo moc. Osmdesátky mi nijak nevadí, móda byla hrozná, ale ve filmech se mi ten feeling líbí. Kdyby u filmu nebylo v podtitulu uvedeno Cinderella '80, tak bych tam ten popelkovský příběh snad ani nenašla... nebo možná tak při chystání se na ples. Protože to bylo moc hezky zasazené do tehdejšího hudebního světa. Cindy kromě toho, že studuje moderní tanec, tak hlavně krásně zpívá. Dostane se se svou macechou a dvěma sestrami do Itálie a potká tam jednoho fajn hudebníka, co bydlí v obřím skleníku. Pořád jsem si říkala, že je Pierre Cosso snad dvojčetem Lukáše Vaculíka. Můj dojem ještě umocnilo skutečně namluvení postavy Mizia Lukášem Vaculíkem. Na prince měl Cosso kukuč dobrý. I Cindy byla fajn a dohromady jim to jak slušelo, tak i ladilo. Song Stay mi způsobil husí kůži, perfektní. Vlastně jsem ho znala už z dřívějška, ale tady ve filmu mě překvapil a moc to tam pasovalo. ()

andrea181 

všechny recenze uživatele

Ty facky, cože?? 😂😂😂 No nechápu, jak mi taková pohádka mohla uniknout, romantika 80 let. Dokonalý 😊😇😇👌 ()

ydenbroy 

všechny recenze uživatele

ty poněkud tragické herecké výkony povyšuje na víc hvězdiček poutavý příběh a osmdesátková hudba. a hlavně to dobře dopadne, tak jako v pohádka, a dokud neumřeli, mají se rádi ještě dnes. ()

pavont 

všechny recenze uživatele

Je to strasna vtakovina, ktora s popoluskou ma hrozne malo spolocneho. O scenari je skoda sa bavit a herci to iste. Cesky dabing ako s beckoveho porna. Ale na svoju dobu to bol asi fakt hit a pesnicky sa tiez daju pocuvat. So silnym nadychom nostalgie davam 3 ()

Reklama

Reklama