Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Upíři znovu tady! Upíři Johna Carpentera vás přivedli až na samý okraj hrůzy ... buďte připraveni na to, že tentokrát překročíte hranice. Drsný zabiják upírů Derek Bliss (Jon Bon Jovi) se vydává na lov krvežíznivých tvorů do srdce Mexika, kde dostal nový úkol od záhadného klienta. polečně se skupinou zabijáků, ve které je i atraktivní Zooey, jež by mohla, ale nemusela být jednou z nemrtvých, se Derek pouští do boje s rostoucím počtem nebezpečných upírů prahnoucích po krvi a jejich úskočným a mocným vůdcem, který má však pro ně svůj vlastní plán... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

petero 

všechny recenze uživatele

Priemerný Bon Jovi v B-čku kde hlavný hrdinovia sa dostávajú po neviem akých stopách k hlavnej absolútne necharizmatickej upírke ... no a zabijú ju. Hlavne že čierny lovec upírov je taký frajer, ale nevšimne si že keď ho v noci niekde v prérii prebudí náhodná žena a hneď ho chce vyfajčiť že to je upírka. A čo to má byť za blbosť s výmenou krvi akoby každý vo filme mal tú istú krvnú skupinu. Veľké plus za posledných 5 sek. filmu a prepadnutie baru upírmi (no znovu niekto chcel trošku okopírovať skvelý Near Dark). ()

PALINO 

všechny recenze uživatele

Najväčším a dá sa povedať aj jediným lákadlom tohoto filmu bol pre mňa predstaviteľ hlavnej úlohy Jon Bon Jovi, ktorý je mojim jednoznačne najobľúbenejším spevákom a muzikantom, len škoda, že svoju hereckú záľubu neuspokojil v lepšom filme. Už len predstava, že známy rockový spevák loví upírov, je pre mňa dosť nepredstaviteľná, ale Jon nie je až takým zlým hercom, takže po chvíli som v ňom dokázal vidieť i jeho postavu Dereka. Kvalitatívna stránka Upírov ale tlačí tento počin ku skupine menej vydarených a nudnejších filmov, takže som si po niekoľkých minútach začal v kútike duše priať, aby radšej Jon vymenil svoje protiupírske nádobičko za mikrofón, zavolal chlapcov z kapely a niečo nám zaspieval. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Opět béčko, který mě nějakým uchylným zbůsobem lákalo. Ano, nebylo to nic jinýho, než vidět Bon Joviho rasit upíry a hláškovat.. bohužel se mi to z půlky nesplnilo, Jovi rasí sice upíry tak dvakrát do roka.. a pronáší u toho nudný táhlý dialogy po celý film. Když už teda Mexiko, navštívim příšte radši Danny Treja, tam bude aspon nějaká zábava. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Tak toto pro mě byla rána, i když jsem nečekal od tohoto filmu bůhvíco. První Upíři se mi poměrně líbili, ale tohle? Ve scénáři jsou natolik velké mezery, že se to za scénář snad ani nedá počítat. Polovina scén nemá pro děj filmu žádný význam. Hlavní upírka chce mít možnost díky rituálu chodit za denního světla, ale přesto skoro celý film se slunečními brýlemi už za světla chodí! Herci jsou naprosto strašní, včetně Jona Bon Joviho, ale zase chápu, že John Woods si svou kariéru potápět nechtěl :-) Dávám jednu hvězdičku díky jediné opravdu vtipné scéně s omluvenkou od rodičů "Ano, můj syn smí být lovcem upírů. Matka" ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Carpiho kamos Wallace se zase pokusil prizivit na mistrem vytvorenem svete. A zase mu to "prekvapive" nevyslo. Sice nejde o takovou pohromu jako v pripade Halloweenske serie, ale i tak sla kvalita vsech slozek filmu hodne dolu. Jedno Woodsovo usklibnuti vyda za cely vystup Bon Joviho, krvavost a origianlnost souboju z jednicky strida par pocitacovych cakancu a zmatene bezkontaktni pobihani. Nejhur ale jednoznacne utrpel scenar upatlany samotnym reziserem. Tolik debilit v jednom filmu se vazne jen tak nevidi, vrcholem je rozhodne cernochovo vykoureni uprostred pouste a nekolik "prekvapivych" zvratu, ktere bych nerad prozrazoval. :) Jedinym plusem pro me zustava eroticky vyhlizejici hlavni upirka, ale to je na pokracovani carpiho klasiky sakra malo. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Akademie sci-fi, fantasy a hororových filmů v USA ocenila snímek v kategorii nejlepší DVD. (Terva)
  • Ray Collins (Darius McCrary) má ve filmu zbraň Smith & Wesson 916A ráže 12 Gauge. (dc125)

Reklama

Reklama