Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Upíři znovu tady! Upíři Johna Carpentera vás přivedli až na samý okraj hrůzy ... buďte připraveni na to, že tentokrát překročíte hranice. Drsný zabiják upírů Derek Bliss (Jon Bon Jovi) se vydává na lov krvežíznivých tvorů do srdce Mexika, kde dostal nový úkol od záhadného klienta. polečně se skupinou zabijáků, ve které je i atraktivní Zooey, jež by mohla, ale nemusela být jednou z nemrtvých, se Derek pouští do boje s rostoucím počtem nebezpečných upírů prahnoucích po krvi a jejich úskočným a mocným vůdcem, který má však pro ně svůj vlastní plán... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vitajte v Mexiku, ale buďte obozretní. Majte sa na pozore. Premnožili sa tam vampíri. Skúsený, profesionálny lovec upírov Derek Bliss je povolaný, aby sa im postavil na odpor a pokiaľ možno ich čo najviac zlikvidoval. Bez dlhého premýšľania prijme tento kšeft. Vyberie si štyroch pomocníkov a pustí sa do práce. Hon na nemŕtve, krvilačné príšery sa môže začať. "Vampires: Los Muertos". Hlavnú úlohu zabijaka upírov stvárnil známy americký rocker Jon Bon Jovi. ** ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Proti Carpenterovým Upírům nuda bez nápadu, napětí a gradace, kterou Jon Bon Jovi nejen že nezachraňuje, ale je tu tak plochý a bez emocí, že ji ještě přikrmí. Jedna * jen kvůli mexickému bordelu ( nepořádku :-) ), barevnému nádechu a hudbě. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Video podívaná bez špetky režijní a scénáristické invence či osobitosti bazíruje na slavném jméně (pochopitelně zcela neprávem) a divákovi se snaží nabídnout poněkud omletý mix akce, špatných hereckých výkonů a stupidního příběhu. Zpočátku to sice ještě díky několika zajímavým gore efektům a efektní přehlídce podříznutých krků vypadá slibně, ovšem již po několika minutách nastupuje ona tupá a bohužel velmi častá příběhová bezmocnost. V té se hrdinové vždy někam vydají, někoho zabijí a něco vyřeší, aby se od této epizodky odpíchli zase o něco dál. Herci jsou příšerní a nechtěně komičtí, stejně jako kamera a její pokusy o zajímavé úhly. Film na který člověk po dvou hodinách zapomene, ovšem scéna, při které zkušený lovec upírů po probuzení zjistí, že vedle něj na liduprázdné poušti sedí krásná dívka a místo toho, aby mu dokleplo že asi nepůjde o živé stvoření se pokusí si to s ní rozdat, tak ta je vpravdě nezapomenutelná. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Bon Jovi není Woods. Wallace není Carpenter a Upíři 2: Nemrtví nejsou původní Upíři. Ale to neznamená, že by se proto jednalo o špatné pokračování. Je sice slabší, ale rozhodně nedělá prvnímu dílu ostudu... ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Carpiho kamos Wallace se zase pokusil prizivit na mistrem vytvorenem svete. A zase mu to "prekvapive" nevyslo. Sice nejde o takovou pohromu jako v pripade Halloweenske serie, ale i tak sla kvalita vsech slozek filmu hodne dolu. Jedno Woodsovo usklibnuti vyda za cely vystup Bon Joviho, krvavost a origianlnost souboju z jednicky strida par pocitacovych cakancu a zmatene bezkontaktni pobihani. Nejhur ale jednoznacne utrpel scenar upatlany samotnym reziserem. Tolik debilit v jednom filmu se vazne jen tak nevidi, vrcholem je rozhodne cernochovo vykoureni uprostred pouste a nekolik "prekvapivych" zvratu, ktere bych nerad prozrazoval. :) Jedinym plusem pro me zustava eroticky vyhlizejici hlavni upirka, ale to je na pokracovani carpiho klasiky sakra malo. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Priemerný Bon Jovi v B-čku kde hlavný hrdinovia sa dostávajú po neviem akých stopách k hlavnej absolútne necharizmatickej upírke ... no a zabijú ju. Hlavne že čierny lovec upírov je taký frajer, ale nevšimne si že keď ho v noci niekde v prérii prebudí náhodná žena a hneď ho chce vyfajčiť že to je upírka. A čo to má byť za blbosť s výmenou krvi akoby každý vo filme mal tú istú krvnú skupinu. Veľké plus za posledných 5 sek. filmu a prepadnutie baru upírmi (no znovu niekto chcel trošku okopírovať skvelý Near Dark). ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zdalo sa mi to lepšie ako prví upíri, hlavne preto, lebo som od toho nič neočakával a bol som milo prekvapený. I Bon Jovi (na moje počudovanie) bol OK. Navyše upírky (dobrá, ale hlavne tá zlá) boli sexy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Wallace není John Carpenter. Volné pokračování je docela upíří břečka. Jon Bon Jovi se snaží hrát, ale Wallace snad zmrvil, na co sáhl. Osobně jsem čekal nějakou odvázanou ultra řež, ale tady aby se krvavé scény jeden dořezal. Když bych se řízl žiletkou při holení, jako že ji nepoužívám, tak je to větší masakr, než pozorovat znuděné obrazy, ve kterých si o hororu tvůrci mohou nechat jen zdát. Pravda, on ten Bon Jovi sem taky moc neseděl, a tak je to s celým tímhle nanicovatým filmem. Nesedl mně. 20% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

už prvý diel nebol film vhodný na to, aby pokračovanie vzniklo. ale vzniklo. starnúci rockový spevák s malou skupinkou priateľov ide do mestečka zničiť podivnú upírku, ktorá vyzerá skôr ako sekretárka. neviem, neviem, ale tento film na mňa vôbec nezapôsobil ()

klerik 

všechny recenze uživatele

"Komu nevyfajčila upírka, nevie, čo je život"Carpenterovi Upíri zabodovali (na video trhu samozrejme :)) a to celkom zaslúžene. Boli krvaví a zábavní. Dvojka je však oproti tomu slabučká. Nemá spád, dejová línia je chabá a dej sa pohíňa vďaka tomu, že všetci majú nejaké blbé videnia. Sklamanie. Hlavná záporáčka je oproti T.I. Grifittovi úbohá (ale krajšia), vedľajšie postavy sú dosť zbytočné. Inak herci sú to najlepšie, čo film ponúka. 2* dávam hlavne kvôli nim a preto, že existuje aj taká úbohosť ako je DRACULA 2 (mylsím pokračovanie D 2000). Dopozeral som to, ale nuda príliš často chodila okolo mňa. Asi na tekej úrovni ako OD SÚMRAKU DO ÚSVITU 2... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Opět béčko, který mě nějakým uchylným zbůsobem lákalo. Ano, nebylo to nic jinýho, než vidět Bon Joviho rasit upíry a hláškovat.. bohužel se mi to z půlky nesplnilo, Jovi rasí sice upíry tak dvakrát do roka.. a pronáší u toho nudný táhlý dialogy po celý film. Když už teda Mexiko, navštívim příšte radši Danny Treja, tam bude aspon nějaká zábava. ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Bon Joviho neposlouchám, ale i tak jsem si klad otázku, co toho člověka donutilo hrát zrovna v takovém shitu? Určitě má kontakty na mnohem zajímavější filmaře Ale možná je fanouškem té nejlacinější hororové produkce a rozhodl si tak splnit si svůj dětský sen. Kdo by nechtěl být lovcem upírů, že? Scénárista se Bon Jovimu snaží do úst vkládat všeliké drsné hlášky, jenže tenhle zpěvák prostě drsně nepůsobí. K tomu je to celé natočeno špatně, film z počátku docela baví (Bon má zbraně uloženy v surfovacím prknu!), ale tak po půlhodině začne vyloženě nudit. Strašidelné to není ani trochu, sem tam stříká krev, ale nic co byste neviděli jinde, často v lepším provedení. Upíři 2: Nemrtví, jsou podřadné béčko, které bych doporučil jen těm, kteří si cestou temným hvozdem nemají strach pískat It´s my life! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

John Carpenter prožívá už pár desítek let tvůrčí krizi, ale svůj předposlední trhák Upíři produkčně zaštítil v druhém pokračování. Upírobijce v podání Jona Bon Joviho dostává úkol: zničit krtka – tedy upíry v Mexiku. Má mu pomoci kněz z prvního dílu, ten však zemřel a zbylé osazenstvo kláštera rovněž do rána zemře krutou smrtí. To zas proteče krve... DVD: V bonusech najdeme komentář režiséra a dva trailery. Film 2/4, Bonusy 1/4, Zvuk 3/4, Obraz 3/4 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé pokračování. Měl jsem co dělat abych neusnul, ale zvítězil jsem. Půjde jen o další film do sbírky nic víc. Děj byl nic moc, ale určité pasáže se mi docela líbili. Nic méně film patří mezi ty nejslabší upířiny, které jsem viděl. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na dvojke zaujme jedine to, že tam hrá Jon Bon Jovi, ale inak je to v každom ohľade nevydarená sračka. 2/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kto by nechcel vidieť Jona Bon Joviho ako lovca upírov, že? Za pokus to stálo. Človek sa síce viac smeje od kravín, ktorých je film plný, než s napätím sleduje súboje muž vs upír. Na béčko pomerne stráviteľné, aj keď viem, že béčka vedia aj pritvrdiť ( pretože môžu ). ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je moc i na me - ani se nebojite, ani se nebavite, jenom nestihate kolik krve dokazou upiri v monastyru rozmazat, jak se uplni levaci stanou neohrozenymi bijci uplne tupych upiru - az je vam jich lito... TFUJ!!! A jeste ten hlavni predstavitel, co si mysli, ze si uprostred pouste zasurfuje - to je mazec!!! ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Na skvělou jedničku s Woodsem to nemá, ale jako video pokračování je to solidní. Bon Jovi je v hlavní roli překvapivě v pohodě. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

nebolo to zle...ale chybali mi tam 2 veci.....zaprve:nebolo tam vobec nic o historii sefky upirov(v jednotke sa mi velmi pacilo ako vyrozpravali minulost Jana Valka)..a za druhe:v jednotke by mal lovec upirov zhoriet na tom ciernom krizi..no tu s kludm vypustili.....inak by som dal 4 hviezdy urcite ()

Reklama

Reklama