Reklama

Reklama

Americký vlkodlak v Paříži

  • Velká Británie An American Werewolf in Paris (více)

Obsahy(1)

Tři mladí Američané, kteří cestují po světě a hledají dobrodružství, sedí na špičce Eiffelovky v Paříži. Andy, Brad a Chris sem přišli na piknik, popít víno a zaskákat si bungee jumping. Kde se vzala, tu se vzala, najednou se tam objevila také krásná Serafine, kterou naopak život omrzel. Skočila dolů a doufala, že tím všechno skončí. Andy ji zachránil, ale ona zmizela. Začal ji hledat a tím udělal první krok do pekla, které se otervírá každým úplňkem. Vlkodlak vyrazil z klece! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt slusna vymastenost. Fakt sem nepochopil jesli to mel bejt horor nebo komedie. Vetsinu casu je to komedie, pak se zacnou menit lidi ve vlky, do toho naka krev a zacne to bejt celkem napinavy a pak se objevi vlkodlaci a zacne to bejt opet komedie, protoze na jejich vzhledu se fakt nekdo vyradil. Kdyz pominu fakt, ze sout silene pocitacovy, tak se mi nezdali ty jejich "obliceje", protoze kazdej vlkodlak ma tlamu, ktera vypada jako naka hodne chlupata lidska huba. Pokud to ale budu brat jako hororovou teen komedii, ktera mi diky otravnejm duchum pripadala jako film Ruka zabijak, tak musim rict, ze jsem se docela dobre bavil a film je navic dostatecne sviznej a s dobrou hudbou aby moc nenudil. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Spise nez pokracovani jde o variaci na pribeh Americkeho vlkodlaka v Londyne. Bohuzel jsme o 16 let dal, takze horror prakticky ustupuje a zustava skoro jen komedie, byt misty hodne cerna. Jestlize puvodni film mel uzasne triky tak parizsky vlkodlak je digitalni a to tak ze hnusne. Sice je to porad sranda, ale bohuzel jen sranda. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se skvěle bavil a vypadalo to, že i když to bříběhem moc neoslní, teda spíš vůbec, tak by z toho nakonec mohla vylézt slušná bláznivá komedie, jenže od poloviny film trochu zvážní a vytratí se vtipný situace a tim to přestává i bavit a přichází už jenom nuda a všechno to už jenom zhoršujou pěkně amatérský triky vlkodlaků a přeměny ve vlkodlaka. Zůstat to u žánru hororový komedie, tak to mohl být skvělý, ale takhle spíš slabší průměr a to jenom za tu zábavnou první část ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Ultrablbá, hnusně digitální slátanina, na které je dobré jen to, co ukradla z "Londýna" a i to naservírovala velmi špatně. Ze svého hlédáčku vlkodlačích filmů tohle navždy škrtám a už o tom nechci nikdy slyšet. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Americký vlkodlak v Paríži" - béčková horrorová komédia. Traja kamaráti, americkí turisti, sa v rámci svojej cesty po Európe dostanú až do Paríža. Tam sa jednému z nich podarí zachrániť život mladej, atraktívnej žene. Zabráni jej spáchať sebevraždu skokom z Eiffelovej veže. Ihneď sa do nej bláznivo zamiluje. Lenže táto francúzska sexi kočka má vskutku vážny problém. Pri každom splne mesiaca sa premieňa na vraždiace monštrum. Krásna Serafine je totiž vlkodlak. ** ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tam kde o rok neskôr Stephen Norrington priniesol Bloodbath v BLADEovi tu je niečo také na diskotéke v starom kostole kam sa dostáva náš hrdina s tým rozdielom, že krv nestrieka zo sprchy ale priamo z ľudí keď prepukne to, že všetci zabávajúci sú vlastne vlkodlaci. Inak komédia je to podarená prinajmenšom tak ako je AN AMERICAN WEREWOLF IN LONDON, scénu zoskoku z Eiffelovky nedám za nič, horšie je to s tou hororovou stránkou ktorá je slabá ale nič nekazí narozdiel od tej trikovej kde masky nahradili digitálne triky a tie sú úbohé. Výber hlavných predstaviteľov je veľmi dobrý tak ako Tom Everett Scott tak aj Julie Delpy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Film láká prvoplánově odkazem na úspěšnějšího Amerického vlkodlaka v Londýně, s nímž má společného jen několik momentů, především zjevujícího se mrtvého kamaráda a hromadnou bouračku, obojí však nedosahuje působivosti předlohy. Kamarád se postupně nerozpadá a u pouličního masakru chybí krvelačná bestie a krvavý masakr. Toho se naopak divák dočká při soukromé párty, opravdovost ale kazí levné počítačové efekty. Více sentimentální příběh než horor, kdy hlavní hrdina Andy je takový moula, který se svojí vytrvalostí nakonec dobere kýženého cíle, jímž se stala tajemná Serafine. Místy má příběh napětí a rychlý děj, nejslabším článkem je tak chybějící gotická atmosféra a především mizerné efekty. Utrhané hlavy, ruce i rozervaná těla nechybí, z hororového průměru však snímek nevytáhnou. Za zmínku stojí dobrá hudba např. Bush, Skinny Puppy, Suicide Machines, Smash Mouth ad. I po letech jsem zklamán nebyl, původní hodnocení ponechávám. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne ma to bavilo, i keď to bola viac komédia ako horor. Napríklad vidieť to na scéne, keď banda vvkodlakov naháňa hlavného hrdinu a v pozadí nám hraje nejaký americký neopunk, alebo v horšom prípade grunge. Film má odľahčenú atmosféru, čo síce uberá filmu na atmosfére, ale dostatok humoru to zachraňuje (tak čierny ako aj tínedžerský). Jedinou fakt otrasnou vecou je digitálny vlkodlak a následné scény s nočným videním. Niet nad klasické masky. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný hybrid vtipné teen komedie, vtipné hororové komedie a napínavého hororu. Jednotlivé scény jsou fajn (až na ty "zetkové" triky), ale jako celek strašně nevyrovnané. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zábavná záležitosť, so slabými trikmi, s dostatočným množstvom akcie. Teenagerská zábava, ktorá je podstatne lepšia ako nové Cravenove PREKLIATIE... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vydařený horor, kterému sice schází hororová atmosféra ale na druhou stranu je dost vtipný a má několik opravdu slušných scén. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady těch lepších vlkodlačích filmů, které jsem viděl i víckrát než jen jednou. Příběhově to nebylo špatné, ale filmu hodně ublížili samotné specialní efekty, které byli místy opravdu hrozné. Herecké výkony jsou hodně dobré, ale všem zde vládla představitelka krásné Serafine - Julie Delpy. Jako hororová komedie však tenhle snímek divákům nabídne několik opravdu nezapomenutelných okamžiků, které vás donutí si jej za čas pustit zase znovu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, je to rozhodně méně horrorovější a v určitých pasážích (mrtvá dívka pokoušející se pískat) mnohem uhozeněji humornější než starší bráška v Londýně. Vlkodlaků by také mohlo být méně, respektive, nemusely by být vidět tak moc. Ale je to příjemná vlkodlačí romance s trochou humoru a více akce. Vskutku nenáročná podívaná. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal hvězdičky dvě, ale nakonec jsem se rozhodl pro tři, jelikož to místy byla fakt neskutečná sranda. Nejvíce mne pobavily zombie, když se ta blondýna snažila zapískat, tak jsem se smíchy válel po podlaze. Nicméně, trochu bych přehodil zdejší žánry, mělo by to být Komedie/Horor/Romantický, poněvadž ona je to převážně komedie. Černá, krvavá, ale pořád komedie. Co se týče technického zpracování, vlkodlaci byli skutečně příšerní, proměnu ve vlkodlaka jsem neviděl žádnou a to jsem ji očekával, po tom co jsem slyšel o Vlkodlakovi v Londýně (neviděl jsem ho). I to pozadí a kulisy filmu se mi moc nelíbily, bylo to takové hodně laciné a hloupé, stejně jako celé finále, to měli páni tvůrci provést jinak. Herecky to také není žádná báseň, z takových 60% mi herci připadli jako amatéři. Na druhou stranu, Serafine byla celkem sexy, takový ten prototyp nevinné dívenky (dle vzhledu). Také musím říct, že má parádní metodu na uklidnění, ta by se měla aplikovat všude:) Nuže Americký vlkodlak v Paříži je jako horor nefunkční, ale jako komedie, převážně pro diváky hororů ujde, podíváním rozhodně nic nezkazíte. ()

Reklama

Reklama