Reklama

Reklama

Agentka FBI Clarice Starlingová dostane nařízení, aby odjela do Washingtonu a stala se členem vyšetřovací skupiny, která pátrá po vrazích i násilnících. Když je přivolána k případu tří mrtvých žen, pochopí, že se jedná o spiknutí, ve kterém je prokurátorka schopná obvinit kohokoliv, aby si udržela postavení v politice... (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi že otec Clarice najednou ožil...nevadí že znala matku a vlastně to co formovalo její éterickou bytost je náhle v tahu....tahle totiž vypadá, že si to jehněčí dává každej pátek s bbq omáčkou.....a fakt že tohle má mít něco společného s kultovními snímky mě náhání nefalšovanej histerák.............. Jednou jsem v zoo pozoroval jak serou opice, opice nemají řitní svěrač...měli v očích stejný výraz, jako když dělaj jakkoukoliv jinou činnost....bylo to zábavnější než se dívat na tohle.... ()

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ozaj sa už dneska v TV nezaobídeme bez buzno, lesbo páru (najlepšie dvojfarebného)? Čoskoro sa z heterákov stane minoritná menšina... Oproti filmu Silence of the Lambs, ktorý bol top psycho thrillerom, sledujeme nudnú a lacnú epizódu z ranku NCSI. ()

Reklama

CinemaRanger

všechny recenze uživatele

O seriálu jsem se dozvěděl teprve před pár dny, když zveřejnili Super Bowl TV spot, tak jsem si řekl, že jej zkusím. Již předem jsem věděl, že to Silence of the Lambs nepřekoná, ale čekal jsem aspoň fajn podívanou, jako je třeba Červený drak. A to se i stalo. Krátká stopáž - 40 minut vyhovuje, jelikož se toho moc nestane, jen zhruba 3 dramatické scény, jinak vyšetřování v kanclu. Kamera měla občas skvělý záběry a hudba byla OK. Herecký výkony tak akorát do televize, takže nečekejte nic extra, ale nejhorší to nebylo. Sledovat budu dál a to ze zvědavosti. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, charisma Jodie Fosterové je opravdu výjimečné, Breedsová vypadala jako tuctová vyšetřovatelka z nějakého temnějšího krimi seriálu. Přezíravost kolegů jen opakovali, neposouvali ji jako v případě Julianne Mooreové. Navíc mužský protějšky nebyly zajímavý vůbec. Profesionální chyba v důsledku sentimentu neodpovídá tomu, jak se agentka Clarice Starlingová chovala v i dějově předcházejícímu Mlčení jehňátek. Zbytečně emocionální nebyla ostatně ani původní senátorka, resp. nyní generální prokurátorka Martinová (Atkinsonová). Samotný případ epizodou tak nějak profičel, aniž by stačil pořádně zaujmout, natož dojmout. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Je to az moc televizne. Skor nez napr. True Detective to je niekde na urovni slabsich dielov Cold Caseu. Kazdopadne jeden-dva diely este skuknem a uvidim. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama