Reklama

Reklama

Agentka Clarice Starlingová je spolu s týmem odvolána do Tennessee, kde FBI obléhá dům militantní skupiny nazývané Státníci. Aby nedošlo ke katastrofě, rozhodne se Clarice sektu vyšetřovat zevnitř... (TV Prima)

Recenze (3)

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eee, radšej šponuj Chilli Naga Viper - Capsicum Chinense - semená - 6 Ks za 4€... Neni tu ani Ghost ani Highway, chýba tu len Komisár Rex... Kto to nechápe?! Zrejme Clarice, dobre vedeli, že "trade mark" Hannibal je tu radšej zakázané! O hovne! Milujem pičuvednú lesbu s negritom v "úžasnom" prípade! Na IMDb pod 40%... ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než 1. epizoda, asi jsem se už zorientoval v postavách. Ale teď zase podsouvali agentce Starlingové až škodolibost a pojetí prokurátorky Martinové mi pořád nesedí. Vzhledem k růstu alt right se téma separatistické domobrany dalo čekat. A ano, rasové kvóty jsou úspěšně naplněny: bílá Starlingová má černou spolubydlící a kolegyni (Tylerová) a hispánského parťáka (De Oliveira). V další epizodě přibude Ind (Penn). Praští to do očí, ale já s tím problém nemám. Nevadí mi ani to, že kvůli komplikovanému rozdělení práv nesmí být v seriálu zmínka o dr. Hannibalovi Lecterovi. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama