Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Máte vztek, nebo radost? Jste zmatení, nebo chcete mluvit třeba o sexu? Tohle sprosté slovo se dá použít v jakékoli situaci. (Netflix)

Recenze (11)

Coleator 

všechny recenze uživatele

Smazal bych všechny ty "komedianty a komediantnice"... A pak by z toho byla i zajímavá pětiminutová záležitost... Další díly spíš už neuvidím... ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Meh. Len herec, pár vraj komikov a pár vraj expertov, ktorým bolo povedané, nech to držia v "hip" rovine, hovorí dookola predmetné slovo a ako je šikovné a potešujúce na použitie. Pôvod, keďže neni ani veľmi zaujímavý, ani veľmi istý, odfláknu behom chvíľky. Ako jedno z tisíca videí nejakého YT channelu by to asi bolo populárne, v tejto podobne je to ale príliš málo. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v nějaký vtipný bizár a místo toho jsem dostal umírněnou dokumentární show? Je to tak. Mimo tématu je tohle prostě “ta” věc, která běží v osm ráno na dokumentárním kanále a vlastně nikoho pořádně nezaujme. Nebýt Nica Cage, tak to brutálně zapadne, protože to celé je dost nudné a poměrně nezajímavé. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu chodit kolem horké kaše, na tuhle dokumentárně komediální minisérii jsem se těšil už hlavně z toho důvodu, že jsem jeden z těch, co nadávají poměrně dost a jelikož se už kvůli filmům a seriálům pohybuju ve světě angličtiny denně, tak cpu do normální české mluvy i právě tyhle anglické výrazy. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Kombinaci seriózních jazykozpytců s herci či rappery považuji za vhodnou a zábavnou. I 'monthy pythonovsky' hravě cáklý styl prezentace jde. Cage, jako ochotnicky teatralní průvodce mi moc nesedí i když chápu jeho obsazení. Suma sumárum celkem příjemná, poučná jednohubka, která vám dech nevyrazí, ale nenudí! ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Asi stačilo a shit si dám jen tak na očko jestli ty krávy tam nebudou,hned vysvětlím .Nicolas tu hraje vypravače a spíš jsem čekal,že to nebude až tak doslovně dokumentární.Možná hraný dokument,kde by Cage hrál a využíval ty slova v určitý moment,by určitě bylo lepší,než ta hnusná kreslená grafika o původu slova co vůbec není zajímavá.Co je nejhorší a už měl fakt sílu ty krávy vypnout jsou ty rádoby nějaký komediantky.Nikki Glaser s těma černoškama jsou doopravdy fuck žvásty.Koho do háje zajímá jejich dojmy?Asi jen je samotný.Za dvacet minut nečekám smršť,ale třeba info o ratinkách ve filmech potěší,taky jako kdo používal v žánru rap a proslavil jako v Prcičkách milfky.Pak ten vědec byl ještě dobrej,ale ostatní je hrozný balast. Jinak Scarface s 218 fuckama strčí tak tři filmy s Jonam Hillem s prstem u prdele.41% ()

Reklama

Reklama